Zepter Szolnok?

Figyelt kérdés
Voltam ma egy tájékoztatón kb 15en vettünk rajta részt. Ez Szolnokon volt. 10napos INGYENES tanfolyamot kell elvégezni amit egy vizsga követ és ez után munkaviszony alakul ki tehát ott dolgozom.Nagyon-nagyon sok rosszat olvastam most itt ( utánanéztem mielőtt írok ) róluk és kevés pozitívat. Összetett irodai munkaként van meghirdetve.Házalásról, ügynökösködésről stb szó sem volt.Lényeg csoportos munka. Telefonálgatásról volt szó, de az is CÉGES TELEFONRÓL fog megtörténni, tehát összességében önköltségem nincs egyáltalán. Kérdés az , hogy lehet hogy ez a Zepter itt szolnokon tényleg normális irodai munkát ajánl?

2012. júl. 16. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyenen én is voltam már. Ez az "irodai munka" azt jelentette, hogy elvégzed a tanfolyamot, ami arról szól, hogy lehet az embereket meggyőzni, vegyék a terméket, aztán kiküldenek kuponozni pl. utcára, plázába, valami mondvacsinált nyereményakcióval. A kuponokról aztán elteszed az adatokat, és ha elég összegyűlt, hívogatod őket - szintén mondvacsinált indokkal (beérkezett a kuponja, kap egy előnyereményt, ha eljön egy termékbemutatóra...)

Aztán a termékbemutatón egy darabig csak figyelsz, aztán a végén neked is oda kell menned az emberekhez, és meggyőzni őket, h milyen jó nekik, ha vásárolnak is...

Én 3 hétig bírtam, mert hozzá kell szokni, hogy az emberek nagyon elutasítóak és bunkók, pláne, ha meghallják, h zepter. Ha más munkalehetőséged nincs, és van hozzá türelmed, érdemes megpróbálni, mert amúgy meg jó termékek, és ez is egy tapasztalat. De ne várj igazi irodai munkát... :)

2012. júl. 17. 07:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, azt kifelejtettem, h talán 3 hónapig dolgozhatsz vállalkozói nélkül, de olyankor jóval kisebb százalékot kapsz a megkötött szerződések után. (szóval ha nem vesznek az emberek semmit, hiába a több napi kemény meló...)
2012. júl. 17. 07:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Az anyagiakról tudnál még mondani pár szót légyszíves?
2012. júl. 17. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Mármint, hogy mennyit kapsz egy szerződés után? Húhh, pontos százalékot nem tudok már, de úgy rémlik, egy kb. százezres szerződésre kaptam 7-8 ezer körül... Persze vállalkozóival a duplája lenne, de ugye abból neked kell fizetni mindent.
2012. júl. 17. 21:11
 5/5 Tiffani08 válasza:
Ezek köcsögök! Fizetni se akarnak,beigérik az alapfizetést + jutalék és közben semmi!!! Átbaszás az egész!!!
2014. okt. 10. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!