Zepter Szolnok?
Ilyenen én is voltam már. Ez az "irodai munka" azt jelentette, hogy elvégzed a tanfolyamot, ami arról szól, hogy lehet az embereket meggyőzni, vegyék a terméket, aztán kiküldenek kuponozni pl. utcára, plázába, valami mondvacsinált nyereményakcióval. A kuponokról aztán elteszed az adatokat, és ha elég összegyűlt, hívogatod őket - szintén mondvacsinált indokkal (beérkezett a kuponja, kap egy előnyereményt, ha eljön egy termékbemutatóra...)
Aztán a termékbemutatón egy darabig csak figyelsz, aztán a végén neked is oda kell menned az emberekhez, és meggyőzni őket, h milyen jó nekik, ha vásárolnak is...
Én 3 hétig bírtam, mert hozzá kell szokni, hogy az emberek nagyon elutasítóak és bunkók, pláne, ha meghallják, h zepter. Ha más munkalehetőséged nincs, és van hozzá türelmed, érdemes megpróbálni, mert amúgy meg jó termékek, és ez is egy tapasztalat. De ne várj igazi irodai munkát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!