Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szolnoki...

Mi a véleményetek a szolnoki Vásárhelyi Pál Közgazdasági és Kéttanítási nyelvű idegenforgalmi iskoláról?

Figyelt kérdés
Az idegenforgalmis osztály érdekelne!

2012. máj. 5. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Alapjáraton jó kis suli, bár most, hogy betették az eü-t, oda a színvonal. Az idegenforgalmis osztályokba nagyon keményen kell tanulni, itt az idegennyelv emelt óraszámban van. Emellett később pl. földrajzot is kell angolul tanulni. Lektori órák is vannak, itt angol anyanyelvű emberekkel kell kommunikálni. Ha még van kérdésed, írj. :)
2012. máj. 8. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) Csak azt szeretném még kérdezni hogy szerinted kollégiumos legyek e vagy bejárós ? Milyen a koli?
2012. máj. 8. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, az attól függ, hogy mennyire laksz messze. Ha nem muszáj, én a helyedbe nem lennék kolis, én is bejárós vagyok. Bár van, aki szereti a kolit, de olyan is volt már, aki egy hónap után inkább bejárós lett, mert rossz szobatársakat kapott, stb. De te tudod, lehet, hogy neked beválna. Hol laksz egyébként? (Ha nem akarod leírni, elég pl. annyi, hogy 20 km, stb.) :))
2012. máj. 9. 10:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Jászberényben.És te? Te is ifós vagy?
2012. máj. 9. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Törökszentmiklóson. Én közgazdaságis vagyok, de az egyik barátnőm ifós, így nagyjából mindent tudok, hogy mit tanulnak, stb. :)

Jászberényből reggel elég rossz a bejárás, mert az 5:41-essel már be kellene menned, és az azért elég korán van. :/ most néztem meg a menetrendet. Ha döntöttél a kolival kapcsolatban, majd írd már meg, hogy végül is mire jutottál. :)

Üdv. :DD

2012. máj. 9. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen azt én is néztem hogy nagyon korán indul.A barátnőd is bejárós, vagy kolis? Van facebook-od? :)
2012. máj. 9. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, ő is bejárós. Van facebookom, de inkább itt írj privit. :D
2012. máj. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!