Kitudna velem tolni vagy a bajba belevinni?
Szóval van 1 online játék. (még most fog megnyílni) , és ide lehet jelentkezni "segítőnek" (több joga van mint 1 sima játékosnak , szóval bármit megtud tenni) így hát bíznia kell a tulajnak benne , kellett 1 önéletrajz+ személyi bescannelve (elől-hátul).
És itt merült fel bennem hogy ha azt én átküldöm neki (személyi 2 oldalát) , ő azt feltudja használni valami rosszra amivel bajba kever? ( kevés az esély hogy ez mind csak szivatás , de nagyon fusztráll a tény hogy bármire feltudja e használni?)
köszönöm aki segít (hasznos válaszért megy a green hand :)
Végülis fel tudja használni.
Bár megtudod azt csinálni hogy egy rossz minőségű fekete fehér fénymásolatot küldesz neki. De gyakorlatilag ha nincs munkád nem sok mindenre menne vele. Végül is a személyes adataidat ha tudja valaki már az is elég infó hogy egy ilyen (hamis) másolatú személyit készítsen amivel ugyanazt tud csinálni kb mint te.
Max arra gondoltam hogy 1-2 számot átszerkesztek a képen amit küldök neki? (ezért megbüntethetnek?)
Amúgy az egészért 1 ft-ot se kapok, ezt szimplán ingyen csinálom neki.
Nem dolgozok még csak 17 vagyok
De ez nem munkahely, csak hát akkora jogom lesz ott hogy az egészet csődbe is vihetem vagy bármit.
És gondolom csak kéne valami igazoló cucc neki. Csak hát vhogy feljött bennem ez a lehetőség.
IGEN, bele tud keverni bajba. Ha akar.
Úgyhogy én a helyedben nem küldeném el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!