Alacsony termet, alacsony önbizalom, valaki kitudna segiteni?
Bocsi de muszáj leírnom h. én meg 16 éves vagyok és 150 centi...Még neurológushoz is elmentem h. csináljon má valamit!:D De ugye a gondon csak a hormonkezelés segített volna,az meg ugye elég veszélyes és nagyon drága.Persze hogy zavaró az ha olyan emberek vesznek körül,akik legaláb egy fejjel magasabbak nálad!Talán azért érzed magad olyan "lealacsonyodva" mert állandóan fel kell nézni rájuk...Ez mindig is így lesz.Komolyan,nem tudsz mást csinálni,mint belenyugodni.Én is ezt tettem.Rájöttem h. az igazi barátaimat nem érdekli a magasságom (a legjobb barátnőm 180 cm :D).Időbe telt de végül sikerült elfogadnom magamat úgy ahogy vagyok.
Szerintem majd te is rájösz h. nincs is olyan nagy hátránya alacsonynak lenni.Remélem sikerül!
(A Valentin-nap meg tényleg egy baromság :D)
Én 160 vagyok, nekem is ezzel jönnek a pasik, hogy "az alacsony lányok aranyosak" de én nem akarok sem édes, sem aranyos lenni az istenit!
Te még nőhetsz, én már nem... el kell fogadni.
Engem is nagyon zavar. Semmibe vesznek mert 1 lány vagyok 2 alacsony... De nem zavar, mert azáltal, hogy alábecsülnek nagy előnyhöz jutok és a hasznomra tudom fordítani. Hiába vagyok alacsony legalább használom az agyam.
"Nem akarok az lenni, ami vagyok! Mindegy mi legyek, csak ne ez! Felvágom az ereimet, nyühühű!"
Ennyire ne legyetek már el. Ez van, kismillió megváltoztatható dolog vesz körül titeket is, azokkal érdemes törődni. Édi vagy, és nem érdekel, rosszat faragsz magadnak belőle. Kínzod magad annak az elutasításával, ami az egyik legjobb tulajdonság egy nőben. Így kell élni, biztos?
Én 155 centi vagyok, és? Imádok alacsony lenni. AZ alacsony lányok tényleg jobban bejönnek a pasiknak, mint a colosak, mert szexibbek vagyunk^^ LEgalábbis nagy általánosságban. Egy alacsony lányon a viszonylag kis cici is nagynak tűnik, az arányok miatt, például. Ráadásul kihozzuk a sárcokból a férfit, a védelmező alfa hímet, amire egy magas lány nem annyira képes. Plusz mi siekresebbek vagyunk, mert nagyobb a bizonyítási vágyunk.
Én egy centivel sem lennék magasabb, asszem sírógörcsöt kapnék, ha nőnék még pár centit.
Nekem is hasonló testi problémám volt régebben, de voltam egyszer egy önbizalom erősítő tanfolyamon, amit Manhertz József tartott, és teljesen rendbetett. Csomó tippet kaptam amiket naponta tudok használni. Valahogy már nevetnem kell azon, ahogyan ezelőtt gondoltam magamra. Szerintem a keresőben megtalálod a neve alapján.
Mikor már 80 éves leszel irigykedni fogsz a mostani testedre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!