Középiskolában gólyaként ti milyen hamar barátkoztatok össze az osztálytársaitokkal? Mennyi idő után voltak már összeszokott barátságok? Ti hogy választottátok ki a padtársatokat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 15:44
1/6 lekváros tészta válasza:
1 nap xDD kb ha "hülye gyerek" vagy csak mutasd meg és már is találsz 1 másikat xD
2/6 anonim válasza:
nekem elég könnyen ment. találj valami csoportot . én pl könnyűzene szakkörre jártam.
3/6 anonim válasza:
én még nyáron nézegettem a névsort, és pont aki utánam jött a névsorban, megtetszett a neve. utána néztem, szimpatikus volt, és később kiderült, ő is ugyanígy volt velem :D
első nap megismerkedtünk, pár hét után meg már nem lehetett minket szétrobbantani :D padtársam is ő lett természetesen :D
18l
4/6 A kérdező kommentje:
Látom , hogy ti akkor könnyen beilleszkedtetek.:d Akkor csak nem leszek barátok nélkül.:)
Én is nézegettem a többieket és velem is hasonlóan van mint veled utolsó.:)
Szakkörre meg szerintem fogok járni bár lesz nekünk kötelező foglalkozások órák után.Amúgy milyen az a könnyűzene szakkör második válaszoló? Érdekesnek hangzik.
2012. júl. 15. 21:31
5/6 anonim válasza:
mivel mindenkinek új lesz az osztályodból a suli így nem lesz még senkinek barátja. barátkozz még az elején mielőtt még kisebb csoportok alakulnának. akkor már nehezebb lesz egy közösségbe beilleszkedned. aok sikert hozz@!
6/6 A kérdező kommentje:
A suliból lesz barátnőm csak ő más osztályba fog járni de az mégse ugyanaz.
2012. júl. 15. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!