Hogyan szerezzek tagokat?
Figyelt kérdés
Indítottam egy anime és manga fordításokkal foglalkozó ingyenes rajongói oldalt, amihez kellene 6 tag akik vállalni tudnának 1-1 projektet.2012. júl. 15. 12:50
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, mert mostanában mindenki a Naruto-kun.hu-n szokott lógni. Kérdezd meg ott Chakrát hátha tud neked segíteni. ^.^
2/9 anonim válasza:
-Linkeld be az oldalad. (ha nem ingyenes igénytelen szar az már egy jó pont)
-Linkeld be pár munkád, hogy lássák minőségi feliratokat csinálsz, nem ilyen 10 perc alatt összedobott "szutykot".
Más: mit fordítasz vagy mit fogtok fordítani?
3/9 A kérdező kommentje:
ingyenes tárhelyen van, és az oldalon fent vannak a projektek, csak emberek kellenek hozzájuk, én már elkezdtem ebből egyet, de még nem töltöttem fel.
2012. júl. 16. 17:32
5/9 anonim válasza:
Nem rossz az oldal. (kinézetre)
Majd írj ha feltöltötted az első alkotásod, kíváncsi vagyok.
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy tervezem, hogy a nyaralásom utáni héten fogom ezt megtenni. :)
2012. júl. 17. 17:27
7/9 anonim válasza:
Én szívesen besegítenék!
írok a kapcsolatokhoz bővebb üzit, ha megfelelek akk majd értesíts.Mizuame néven írok majd :)
8/9 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok a munkával kapcsolatosan... Ha kell segítség írhatsz priviben.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a múltkori vihar miatt minden munkám kárba veszett, és minden más is ami a gépemen volt... Nem sok kedvem van mindent elölről kezdeni...
2012. aug. 12. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!