Van egy Garfield-os játék. Egy kastélyba kell mindenféle ajtóhoz kulcsot szerezni. Majdnem eljutok a végéhez, de lent a pincébe van egy ajtó, amit nem tudok kinyitni. Hogy kell? Nem találom a kulcsot hozzá és kicsit idegesít.
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 12:11
1/6 anonim válasza:
Bemész a konyhába, kinyitod a hütőszekrényt, és ott lesz az orrod elött.
2/6 anonim válasza:
Bocs, rosszul mondtam. Egy muffin lesz a hütőszekrényben. A pincében lévő kölyök az, aki a muffint kérte. Miután odaadod neki ezt mondja: A tűzhelyben kerested? Aztán eltűnik. Mire bemész a medvebőrös szobába a tűz már kialudt. Ennél tovább szerintem egyszerűen nem lehet eljutni.
3/6 anonim válasza:
Mégsem... Ha bemész a tűzhelybe egy kisebb udvaron találod magad. Ha rálépsz egy adag száraz falevélre az összeomlik alattad, és bejutsz a pincébe!
4/6 anonim válasza:
És most én kérdezek valamit: Hogy a fenébe találad meg a listán szereplő alulról a 2. Chocolate Chips Muffins-ot?
5/6 dress9dora válasza:
Ha a hűtőszekrényből kivetted a muffint,add a pincében lévő kissrácnak,aztán menj a medveszőnyeges szobába,akkorra már kialudt a tűz.Menj be a kandallón,és látsz majd egy levélkupacot.Menj a levélkupacra,leesel,és innen már menni fog!
Palágyi Réka:Találsz egy ásót,ha a ládától,ami a kastélyt nyitó kulcsot rejti tovább mész jobbra.Menj a temetőbe.Onnan menj jobbra,egy másik képre,a temető másik felére.Ott van egy sír,amelyik előtt föld van.Menj oda,kattints rá,és nézd meg mi történik.Írj üzit ha még mindig nem jöttél rá!
6/6 anonim válasza:
Igen, azt a muffin-t már megszereztem. egy másikról beszélek. Megtaláltam a....
-pókoknál lévőt
-denevéreknél lévőt
-az egérnél lévőt
- a csontváznál lévőt
-azt amiről beszéltél
De azt még mindig nem, amiről én beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!