Mit csináljak? A legjobb barátnőm (Ancsának hívják) rám írt facebookon hogy menjek át majd valamikor én meg írtam neki hogy jövő hét szombathoz mit szól erre Ő írta hogy hát . én meg írtam neki hogy nem jó?
jajj bocsi , így írtam :
és akkor írta hogy mi dolgom van a héten . Erre írtam neki hogy szombaton kimegyek az egyik barátnőmmel (Szandival),vasárnap megyek a másik barátnőm (Klaunak) szülinapjára, hétfőn megyek mamával orvoshoz, kedden megyek a másik barátnőm (Fanninak) szülinapjára,szerdán megint megyek mamával az orvoshoz, csütörtökön megyünk apával BP-re, pénteken nem tudom mi lesz, szombaton mennék hozzá, és vasárnap meg a barátnőm jönne ide hozzánk sátorozni (Kleonak hívják),erre Ancsa írta hogy vegyem úgy hogy nem írt rám meg ilyesmi én meg írtam hogy haragszik erre Ő írta hogy nem de úgy veszi észre másnál jobban érzem magam . O_O
Hát ezt így elolvasva tényleg elég sűrítettnek hangzik a program..gondolom azt hitte, te nem is akarsz rá szakítani csak egyetlen napot az egész hetedből ..erre ő elszomorodottˇˇ..nem is...megsértődött <_<...
Elég lett volna annyit mondani, hogy szombaton ráérsz, amúgy meg programod van...
Féltékeny lett:S
És írtam neki hogy nem érzem magam jobban másnál meg minden , erre Ő írta hogy akkor miért beszélek velük . És írtam hogy azért mert Ők is a barátaim ...
Szóval akkor féltékeny ? :SS
Rossz ezt hallani . :'//
Mert tényleg Ő a legfontosabb nekem meg minden . (család után) :( És nem tudom mit csináljak . :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!