Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha múlthét szerdán csináltatta...

Ha múlthét szerdán csináltattam tetoválást és hétfőn megyek vérvételre akkor ki tudják mutatni, hogy van tetkóm? (pajzsmirigy alulműködésem van és nem tudom, hogy miket néznek az ellenőrzésen)

Figyelt kérdés

2012. júl. 11. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát persze...
2012. júl. 12. 06:06
 2/8 anonim válasza:
sztem senkit nem érdekel, hogy van e tetkód és ezt nem sértésnek szánom :)
2012. júl. 12. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:

meg fog látszódni a vérképeden.

érdemes mondani is az orvosodnak, amikor megkapja a vérképedet, hogy tudja, hogy az befolyásolta! :)

2012. júl. 12. 19:07
 4/8 anonim válasza:
Szerintem a tetoválás egyáltalán nem befolyásolja a vérképet! Persze ha csak nem fertőződött be és nem gyulladt.
2012. júl. 13. 00:45
 5/8 anonim válasza:
Majdnem elfelejtettem, nekem ellenőrzésen mindig csak TSH-t néznek!
2012. júl. 13. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Régebbi időkben, mikor még az össznépi tetkóztatás nem mutatott különösebb eltérést a börtöntetkók készítésétől, bizony alkalmaztak ólomtartalmú festékeket is. Azóta fényévekkel előrébb járunk, ilyen miatt ma már nem kell aggódni. De a kérdező megírhatná miért izgul a vérvétel miatt. Tetkót nem azért csináltat az ember, hogy rettegjen mikor veszik észre vagy rejtegesse. Azt viselni szokás, méghozzá büszkén, ezzel nyilatkoztatod ki magad a külvilág felé. Ha egyéb okból - mondjuk botor divatból - csináltattad, akkor viszont szopó. Szüleid tudják már? Hehe.
2012. júl. 13. 15:58
 7/8 A kérdező kommentje:
hát.. igazából a szüleim nem tudják, megmutatnám nekik csak családi okok miatt nem most szeretném megmutatni
2012. júl. 14. 16:08
 8/8 A kérdező kommentje:
én eddig nem is gondoltam ilyenre h vérvételen talán szóbahozhatják csak páran ezt mondták
2012. júl. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!