Milyen (bece) nevet mondanátok néhány alábbi jelzővel illetett lánynak? Eresszétek szabadjára a fantáziátokat!
15 éves vagyok
imádok utazni
bernadettnek hívnak
szeretem az emo és scream stílust
feltűnő vagyok
szabadság a mottóm=nem szeretem ha megmondják, mit csináljak
kedvenc állatom a pók
ezen kívül:
barátságos
nem visszahúzódó
alapos
előretekintő
sokszor hibázó
nem haragtartó
önbecsületes
pörgő
egyedi stílusú
és van egy kis "hírnevem is" szval eléggé sokat vagyok látható tvben, meg ujságokban
csak értelmes válaszokat fogadok el, a nevek mindegy mi szerint állnak össze, akár betűkavalkád is lehet, de nagyon kellene a segítség. van pár ötletem, de egyik sem az igazi.
mindenkinek köszönöm, aki válaszol. :)
berni
vagy lepj meg mindenkit és legyél béla:D
Betti, detti, berni, nadi.. és még sok amit a nevedből ki lehet venni.
Még valamit. A becenevet nem felsorolt tulajdonságok miatt kapja az ember. Hanem egy bizonyos viselkedés vagy külső kép miatt amit a család vagy barátok észre vesznek,és kedvességből vagy gúnyból rád ragasztják.
Azt hogy leírtad a jelzőket, még nem tudjuk hogy milyen is vagy.
Ha képet raktál volna ki ,akkor nekünk idegeneknek is megindul a fantázia mert látjuk kiről van szó.
Mondok példát becenevekről.
Demjén Ferenc beceneve: Rózsi. Tudod miért? Mert az osztálytársai szerint (akik szintén zsidók voltak Rózsi) neki volt a leghatalmasabb zsidó orra. Így először gúnyból elnevezték Rohadt zsidónak, majd kedvességből Rózsi lett (a rövidítése a gúnynévnek)
Bár nem ismered de az egyik haverom beceneve "jumbó"..Lapátfülei miatt. A húgom a neve miatt lett "briganti"
Az egyik barátomat Bundinak hívják,mert állandóan bundás kenyeret evett,akárhányszor összefutottunk vele.
Vagy ott van az egyik lány akit napsugárnak nevezzünk,mert állandóan mosolyog,és szinte ragyog a lány. Valaki elnevezte napsugárnak,és ráragadt.
Írod hogy tévében,újságokban szerepelsz.Akkor küldj képet vagy linket,és ha látlak adok becenevet..
azért ez gáz :D honnan vetted hogy a rózsi azért jött mert zsidó ?:D nem azért véletlenül mert vörös volt a haja alapból ?:D csodálom hogy nem blokkolták a kommentedet :D
Viszont abban igaza van 6asokának, inkább csak felvágás részedről ez mint komolyn becenév keresés, becenebet mindenkire aggatnak, ha van ismerőse, barátja, nem kell azt forumon kérni :D de azért köszönjük hogy megosztottad magad velünk :P
a zsidős sztori storno, másra gondoltam :DDD
de akkro is nem szép zsidózni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!