Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerűl egy űrutazás?...

Mennyibe kerűl egy űrutazás? És Hova, mihez utazunk pontosan, vannak kijelölt állomások vagy egy bolygót közelítünk meg?

Figyelt kérdés
(Gazdag Emberek)
2012. júl. 11. 00:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egy bolygót ( a Földet leszámítva) megközelíts, azt elfelejtheted. Rengeteg technikai akadálya van, és amúgy is a Mars a legközelebbi bolygó, oda is 8 hónap az út. Egy távolabbi bolygóra egy évtized is lehet. Szóval kijelölt állomások vannak. Amúgy én személy szerint nem vagyok biztos benne, hogy az űrturizmus az létezik-e már egyáltalán. Ha létezik, akkor biztos lehetsz benne, hogy méregdrága, de megéri. :D
2012. júl. 11. 00:38
 2/2 A kérdező kommentje:

tudom én is hogy minden milyen távol van,meg hogy veszélyes az ilyen utazás! de úgy tudom hogy van űr utazás,de nem ám gazdagoknak neem,nagyon gazdagoknak !! de hogy ilyenkor hova

mennek vagy meddig az nem tudom,pedig érdekelne

2012. júl. 11. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!