Valaki ad nekem laptopot?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy laptopra, mert én nagyrészt neten tanultam, de eztán meg két hónapig nem fogok tudni azon tanulni. Nah. És ez a két hónap tanulás meghatározó az életemben. Ha valaki venne nekem laptopot, az szuper lenne.2012. júl. 9. 19:38
2/11 A kérdező kommentje:
Pont dolgozni fogok, de.. egy laptop túl drága.
2012. júl. 9. 19:46
3/11 A kérdező kommentje:
A dolgozásomból befolyó pénzt is lesz mire költenem.
2012. júl. 9. 19:48
4/11 anonim válasza:
Igen, biztos vesz neked valaki itt laptopot, annyi pénzes csávó van, akik előszeretettel költenek pénzt teljesen idegen emberekre, hogy az már hátborzongató. Tuti nem fog neked adni senki, azt garantálom.
5/11 anonim válasza:
AZ új Macbook pro megfelelne e neked?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom az milyen, de az a lényeg, hogy laptop legyen. Valószínűleg megfelelne. Amúgy sem ellenkezhetek, hiszen: még én kapnék egy laptopot.. és örülhetek neki, ha egyáltalán ad valaki.
2012. júl. 9. 19:50
7/11 A kérdező kommentje:
Pesszimista szemléletű úriembernek mondom, hogy: sose lehet tudni. ;-)
2012. júl. 9. 19:52
8/11 A kérdező kommentje:
Ha netán adna valaki.. és komolyan gondolja, nem úgy, mint az előző illető, akkor írjon nekem belső üzenetet. Köszönöm.
2012. júl. 9. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!