Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amikor 5-6éves voltam akkor...

Amikor 5-6éves voltam akkor "Testen Kívüli Élményben" volt részem, a többi lent (? )

Figyelt kérdés
Amikor 5-6 éves voltam akkor szerettem hasasokat ugrani az ágyba, és az egyik ugrásnál egyből oldalt láttam magam ahogy belezuhanok az ágyba, láttam magam oldalról és kicsit hátulról, pedig hátulról sosem láttam magam, szóval mikor beleérkeztem az ágyba egyből magamnál voltam, ez lehetséges? megtörténhet ilyesmi? (bocsi ha rossz helyre írtam)

2012. júl. 8. 01:24
 1/2 anonim ***** válasza:
54%

"kicsit hátulról, pedig hátulról sosem láttam magam"

Hát köszi, nagyon jót röhögtem :)

Amúgy ezt most komolyan írtad? Besírok :) Fogalmam sincs, mitől lehetett, de most, hogy már tudsz írni, feltetted a kérdést? Vagy ez most hogy jutott eszedbe? Testen kívüli élmény, hát komolyan sírok a röhögéstől :) Bocsi, értelmes választ erre nem tudok adni, de az tuti, hogy feldobtad az estémet :)

2012. júl. 8. 02:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Máskor is ;) :D
2012. júl. 10. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!