Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem veszik meg a gitárom?

Miért nem veszik meg a gitárom?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni egy táborba viszont anyuék nem tudják fizetni :( ... van egy szólógitárom már több oldalra is feltettem 10.000 Ft-ért (ami rettenetesen jó ár érte) tökéletes állapotban van, de így se kell senkinek :( . Mit tudnék csinálni h gyorsabban eladjam? 1 hetem van rá. Tudom ha nincs pénzed ne menj táborba...ez egy ifjúsági lelkitalálkozó és már nagyon rámférne a társaság :( ez lenne egész nyárra a nyaralásom :(

2012. júl. 7. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
te tetted fel a videót is ugye? akkor jól tippeltem, egy olyan 10es körül adnának érte. Egybéként gitarshop.hu, én mostanában adtam el több gitárt is, bár az egyiket a zeneszapro.hu-n fedezték fel, ott is sokára, de legtöbb cuccomat a gitarshop.hu-n vitték el. 10ezer ft már tényleg az az ár, amiért márcsak dísznek is megérné megvenni :D
2012. júl. 8. 21:01
 12/12 A kérdező kommentje:
gitárshopon kell fizetni? Adnám én 10-ért csak vigyék :P ... amúgy szerintem nem rossz gitár...volt olyan STAGG gitárom ami játszás közben elhangolodott XD az nem is volt meg sokáig...falidísznek eladtam 5-ér...
2012. júl. 8. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!