Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem veszik meg a gitárom?

Miért nem veszik meg a gitárom?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni egy táborba viszont anyuék nem tudják fizetni :( ... van egy szólógitárom már több oldalra is feltettem 10.000 Ft-ért (ami rettenetesen jó ár érte) tökéletes állapotban van, de így se kell senkinek :( . Mit tudnék csinálni h gyorsabban eladjam? 1 hetem van rá. Tudom ha nincs pénzed ne menj táborba...ez egy ifjúsági lelkitalálkozó és már nagyon rámférne a társaság :( ez lenne egész nyárra a nyaralásom :(

2012. júl. 7. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
expressz.hu-ra is feltetted? Írd le, hova tetted fel.
2012. júl. 7. 12:49
 2/12 A kérdező kommentje:
2012. júl. 7. 12:51
 3/12 A kérdező kommentje:
meg jofogás meg facebook
2012. júl. 7. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Talán itt is hirdesd meg.

[link]

2012. júl. 7. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Senki se vesz meg egy noname gitárt szívesen. Aki már gitárvásárlásra adja a fejét, az alighanem szeretne olyat, amiről tudni, milyen hangszer, milyen hangszedők vannak benne, milyen fából készült, stb.

Az, hogy valaki, aki nem is használta, azt mondja róla, hogy szépen szól, nem sokat jelent.

Ráadásul azt írod, csak Keszthelyen átvehető, ez eleve bekorlátozza jelentősen, mennyi embert érdekel. A postázás megint csak nem sokat jelent, mert senki nem szívesen fizet még 3000 Ft-ot egy tök ismeretlen gitár postázásáért.

Sajnos így nehéz lesz.

Próbáld itt:

[link]

[link]

(bár itt ennél azért komolyabb cuccok mennek, de hátha)

[link]

2012. júl. 7. 15:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Sajnos úgy nem értek a szólógitárokhoz...6 éve gitározom, de magáról a gitárokról nem tudok sokat. Így tényleg csak annyit tudok róla elmondani, hogy könnyen betudtam hangolni nem csúszik el, és jó hangzása van. Nekem és szerintem sok hobbigitárosnak ez elég. Az árakkal vagyok tisztában és az is biztos hogy még noname gitárokat se kap az ember 10.000-ért és komolyan mondom hogy nem gagyi. Azért nem értem, mert ha még 30-ért nem vennék meg megérteném...A gagyi praktikeres gitárok (noname) az 26.000 Ft :/ ...az enyém még anno hangszerboltba lett vásárolva...
2012. júl. 7. 16:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy ez rossz érzés, de gondolkozz egy leendő vevő fejével.

Oké, hogy nagyon olcsón ajánlod - de mit tudni róla, néhány homályos, kisméretű fotón kívül, meg azon, hogy az eladó csupa jót ír? Persze, hogy dícséri, mert az az érdeke, hogy eladja.

Te belemennél abba, hogy ennyi információval elküldesd magadnak postán, mint zsákbamacska? Szerintem te se...

MArad hát a helyi eladás, Keszthely és környéke, mert a fenti okból senki nem fog egy órát utazni szerintem egy ismeretlen gitárért.

Szerinted hány embernek kellhet éppen egy ilyen gitár arrafelé? Nem hinném, hogy tucatnyinál többnek... mi az esély rá, hogy éppen azt a hirdetést olvassák? Nem túl sok.

Én a helyedben megpróbálnám mindenféle helyi fórumon hirdetni. Nincs a városotok honlapján ilyen lehetőség? Van esetleg helyben valami kultúrház, ahova kitehetnál egy cetlit?

Zeneiskola?

Most ennyi jut eszembe...

2012. júl. 7. 19:20
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod...vaterán annyi márkátlan hegedűt meg gitárt meg egyéb cuccot adnak el és ott még meg se nézik előbe....akkor az apród miben más? Ha másra nem is gondolnak a szűlők, de gyereknek tanulóhangszernek jó. Amikor én vettem a hangszereimet (gitár, zongora, hegedű) anyut csak az érdekelte, hogy olcsó legyen és Hál Istennek nem is volt probléma egyikkel se adtól h márkátlan...Nem is a profi gitárosokat várom vevőknek...aki ezzel foglalkozik 200.000 alatt nem is keres ;) ...
2012. júl. 7. 20:20
 9/12 anonim válasza:
figyelj! ez olyan mint a csirke biznisz. pl van 500 db csirkéd és gyorsan el akarod adni mert menni akarsz nyaralni, ezé az átlagos 600Ft helyett kiírod 300 Ft-ért. erre mindenki azt hiszi hogy betegek, vagy radioaktívak.. te megvennél 500db radioaktív csirkét? naugye. hirdesd meg 20.000 ért és írd mellé: egyéb hasznos dolgot beszámítok 10.000-ig. figyeld meg: 4nap és valaki megveszi 10.000ért, és ha szerencséd van, kapsz egy hurkatöltőt is mellé ^^
2012. júl. 8. 19:48
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi ez valóban így van :) ...
2012. júl. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!