Volt egy kutyánk egy tacskó. de amikor 11 éves voltam szegény meghalt 2010 ápr 23-án. Mitévő legyek?
régen a halott rokont "kiterítették" otthon...
talán több napra is
és akkor az ismerősök mentek a házhoz és elbúcsúztak tőle.
persze ez is furán hangzik.
ma már teljesen más kultúrája van a halálnak...
a többség retteg tőle, régen természetesnek vették hogy az 5éves kisgyerek mellett ott van a nappaliban a halott nagypapa és a kicsinek is elmondták mi történt...
ma meg nem visznek temetésre ilyen kicsi gyereket és csak annyit mondanak neki elaludt, elment...
persze hogy félni fog a haláltól
Szerintem ha nem próbálsz meg felépülni ebből a fájdalomból,előbb-utóbb pszcichológushoz kell fordulnod.Szegény kutyus már meghalt,te viszont még élsz.
Az én kutyám pont 3 hónappal ezelőtt halt meg,szívinkfarktusban.Én sem tudtam elérni az állatorvost,ezért iszonyú lelkiismeretfurdalásom volt-viszont végig vele voltam,és ez megvigasztalt.
Nagyon keményen kell hozzáállni egy kutya halálához-én már többet is elvesztettem(majdnem mindet idős korában),és megtanultam,hogy bármi is történt,az a legjobb,ha pár hét-pár hónap alatt kiheverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!