Ti mit gondoltok arról, hogy facebook-on a like-ok adják meg a népszerűségi faktort?
Figyelt kérdés
Tele van az egész oldal olyan fotókkal, amelyek vagy kihívóak, vagy teljesen beállítottak, van rajtuk néhány 100 like, de a valódi embert nem lehet megismerni belőlük...sokszor a ronda emberek kapnak seggnyalást a képeik alá, mintha a facebook lenne a következő társadalmi ranglétra, ahol érvényesülni kell. Ti mit gondoltok erről?2012. júl. 5. 21:03
1/3 assurbanapli válasza:
azt hogy téged nem lájkolnak sokan
2/3 anonim válasza:
de am jah, szerintem is hasonló a dolog mint ahogy te leírtad.
pl. én szarráröhögöm magam a fürdőszobás szennyeskosár mellett fotózott telefon a képemben és tükörből készítem a képet fotóktól...
a legjobb a mammut wc-s változatok voltak...
3/3 anonim válasza:
Én is így gondolom.Ma már az FB profil határozza meg az embereket a legtöbb embernél de nem nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!