Tetoválás, mit jelent a két felsőkaron lévő szögesdrót körbe? (lent)
Figyelt kérdés
Sok emberen láttam már ilyet és mind különböző féle volt, szóval ez egy amolyan divat, hogy jól néz ki vagy jelentése is van?2012. júl. 5. 16:40
1/7 anonim válasza:
Pamela Andersonnak van olyan (ha arra gondolsz)
engem is érdekelne, mert az egyik rokonomnak is van olyan és nő. :D
2/7 A kérdező kommentje:
ömm nem, de mostmár megnézem mert kíváncsi vagoyk arra is, én pontosabban Edward Nortonra gondoltam, neki az Amerikai história X című filmjében van oylan tetoválása, ezért azthittem valami neoonáci jel az, de aztán meg láttam nőkön férfiakon és így teljesen más stílusba, így nem igen tudom
2012. júl. 5. 16:53
3/7 anonim válasza:
Nekem is van olyan. :) Meg csillagok a vállaimon. :)
4/7 anonim válasza:
Ismerek egy srácot.Akinek a fél oldalán a lábától a nyakáig szögesdrót van.Előzménye egyszer ment motorral előtte teherautón feltekert szögesdrótot szállítottak,rosszul volt rögzítve lesett és a másik oldalán ahogy nincs tetoválás,ott látszódik a hegesedés.Mikor beszéltem vele megmutatta és mondta,hogy ne csak "fél ember" legyen így megcsináltatta a tetoválást.Egyén függő de nagyrészt valamilyen rég múlt fájdalmat vagy akár jelen lévő fájdalmat ábrázolnak vele tapasztalataim szerint.
5/7 A kérdező kommentje:
2# Biztos vagyok benne, hogy nagyon szép.
3# Hm ez mondjuk érdekes és szomorú, de akkor legalább annak van valami története, szóval ezeknek is kell lennie aki olyat csinál.
2012. júl. 11. 22:36
6/7 anonim válasza:
Ez így van.. lényegében a szögesdrót a fájdalmat szimbólumozza...
7/7 Grizzly99 válasza:
Azoknak van ilyen tetoválásuk akik már ültek sitten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!