HELP?! Honnan szerezek 20000ft-ot? (többi lent)
Telefonra gyűjtök, Januárba megvolt a 10.000ft de el kellett költeni (szülinap, névnap volt) és most sikeresen össze szettem 5000ft, már adtam fel aprod.hu-ra dolgokat (játékokat, bibliát, kazettákat stb...) de senki se vesz semmit se...:/ Pedig már 5éve szeretnék egy másik telefont egy Sony Ericsson Xperia x10 Mini Pro-t !!!
Légyszíves segítsetek, mit tegyek még fel az aprod-ra?
Ruhákat az jó ötlet ha azt is felrakok? Meg rossz monitor, régi gépet... Ilyeneket szerintetek vennének?
Köszi előre is a válaszokat!
1.válaszoló.:
Gyerekfelügyelet? Amikor még én is gyerek vagyok! xD
2.válaszoló.:
XD köszi
Köszi a válaszokat!
Dolgozzá'! Szórólaposztogatás meg ilyenek. Rossz monitort... nem is tudom, van aki vesz, szétszedni meg ilyesmi, de ők kevesebben vannak.
*"szedtem", nem pedig "szettem".
A szüleid nem haragszanak, ha eladod a családi Bibliát? Tedd fel a jelenlegi telefonodat is, az már úgysem kell neked, nem?
13évesen sehova se vesznek fel, még szórólaposnak se! Szerinted én nem mennék?! o.O'
Nem családi Biblia! Nem az én tulajdonom hanem az ismerősömé csak megkért rá h tegyem fel neki!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!