New Era Baseball sapka mosás. Lent!?
Figyelt kérdés
Vettem 10.000-Ft-ért egy limitált kiadású New Era Baseball sapkát. Mivel kicsit már poros, meg bele is izzadtam ki akarnám mosni. De a nem mosható jel van rajta (vödörben egy hullámzó víz áthúzva). Mivel sajnálnám hogy elbasszam mivel egy évi zsebpénzem ment rá, gondoltam rákérdezek, hogy akinek van ilyen az hogyan mossa.
A sapka fekete színű, elöl hímezve van bele egy Luingess felirat világos kékkel, hátulra meg egy fehér Rockár Game-s jel van.
2012. júl. 4. 21:17
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még, de ha segítek bárkinek már megérte.
Van egy CAP WASH nevű tartó azzal betudod tenni a mosogató gépbe vagy a mosógépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!