1. minek a rövidittése az ASD? 2. Mi a kedvenc csokitok és szénsavas üditötök hozzá?
1:TOm h mi az h OMG,LOL,XD:D,:P,:E,:S,
de nem tom mi az az ASD.
2:a chips et jobban szeretem a csokinál de a chipset már kérdezték.az ital meg általános:D
1. vagy hülye vagy, vagy nem tudsz olvasni, mert leírták a szabályzatban hogy ne tegyél fel egyszerre több kérdést egyszerre, inkább írd külön külön.
2. ha már kérdést teszel fel válaszd meg hozzá a megfelelő kategóriát, úgy látom neked ez is nehézséget okoz...
van olyan kategoria h kaják me én azé ide irtam a kaját me a chips es kérdést is ide irták.
am meg 2 öt irtam nagy dolog mingáy éfél és azé nem várok 1 órát h megin kérdezek 1 ojat amit msn en holnap is le tudnék dumálni éés ojan sincs h:
OMG,ASD,LOL,XD kategoria ha van mutasd meg enyi.
nem hiszem magam vagyánynak de nem akarok minden egyes szora ékezetet veszöt stb-t tenni.
és am irták h: Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
szal vagy a kérdésre válaszolsz vagy ne gyere ebbe a kérdésbe többet csak enyit tok mondani az okoskodó f.. nak-.-
1. All Suckers Die-t találtam, ami illik is a szlengbe :)
2. Bármilyen (kivéve a fehéret) Fantával :)
Na... az asd az a kocka/gamer szleng egyik alapköve.
Az oka annak, hogy miért ez a három betű.. az nagyon prózai:
- játék közben a gamerek 90%-a a W,A,S,D billentyűkkel irányítja a játékot (főleg az FPS játékokat).
- az ASD-ot a legkönnyebb beírni, és egyébként is az esik az embernek legjobban kézre.
Vannak módosulatai is az "asd"-nak:
- :ASD
- ASD_ASD_:ASD
- A_D.A_SdASd_:asD_
- asdfasfsaafsfsa
- asdmasdmasdmasd
Kedvenc csoki? Jelenleg éppen a mandulás Mars csoki, üdítőt pedig nem szeretek csoki mellé inni. =[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!