Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kell vinni 1. osztályba?

Mit kell vinni 1. osztályba?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Amit a tanító kér. Elvileg az első szülőin adtak listát.
2012. júl. 4. 00:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát itt úgy van,hogy 1. nap mindennek meg kell lennie,találja ki a szülő mi kell. :S
2012. júl. 4. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Az hülyeség. Mi alapján? Nekünk lehetett venni az iskola által összeállított tanszercsomagot annó. Konkrétan azon kívül tolltartó, táska, torna- és tisztasági felszerelés kellett csak. A csomagban minden ,ás benne volt. 8e körüli volt az ára
2012. júl. 4. 00:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát én is kiakadtam.Pedig a leendő tanára a szomszédunk,és beszarás,h külön kértem,h írja le egy cetlire a fontosabb dolgokat,és azt mondta h nem,mert felméri,h olyanok e a gyerekek mint a szülei:azaz semmire nem mennek segítségre.De én ezt nagyon nem is értem.... :S
2012. júl. 4. 00:49
 5/7 2xSü ***** válasza:
Azt kell vinni, amit előírtak. Ha valamit nem írtak elő, akkor nem lehet számon kérni azt, hogy nem vitted. Mi alapján kérnék számon? Ha a tanár emiatt kötözködik, akkor irány az igazgató.
2012. júl. 4. 01:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Hülye a helyzet:

Ő az igazgató is.....Most mit tegyek?

2012. júl. 4. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Hú....Most találtam egy tök jó oldalt!Ha van még ilyen ismerősöd,lécci mond nekik is mert nagyon hasznos!!!

www.segithetek-e.mlpa.hu

2012. júl. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!