Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Diákmunka? (Lent! )

Diákmunka? (Lent! )

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok.! Kereskedelmi iskolába járok..diákmunkát szeretnék vállani (Füzesabony,Eger,Dormánd,Besenyő) ezek a települések jöhetnek szóba..(árufeltöltés és ilyesmi munkák érdekelnének.) Ha valaki tudna valami helyet megköszönném..! Ha érdekellek írj üzentetet és leírom az elérhetőségeimet.!Előre is Köszönöm.!
2012. júl. 3. 12:39
 1/5 A kérdező kommentje:
kocsimosás,babyszitterkedés,takarítás,bármi jöhet.:)
2012. júl. 3. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:

1. 16 éves kortól lehet dolgozni. 15 évesen csak szülői engedéllyel,és művészeti helyen lehet dolgozni(az árú feltöltés nem az)

2. Egy kicsit elkéstél már a melókereséssel.

2012. júl. 3. 12:53
 3/5 A kérdező kommentje:

mi az hogy elkéstem??

művészeti hely??

am itt ahol én élek bárhova felveszik az embert csak már sehol sincs hely.:( azért keresem máshol.

2012. júl. 3. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyan helyeken, ahol fizetnek is neked rendesen, nem vesznek fel 18 év alattiakat. :( De még a helyi postán esetleg bepróbálkozhatsz, újságkihordásra vállalkozva. Semmi extra, de azért a semminél mindenképp jobb.
2012. júl. 3. 13:14
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. júl. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!