Kicsit gusztustalan? Egy csomó hajszál volt az Activia joghurtomban!
Figyelt kérdés
Tuti nem az enyém, mert nekem hosszú hajam van, úgy nem kerülhetett bele. Alig ettem belőle..És akkor láttam meg. Legalább 6 hajszál volt benne. Komolyan!! Hogy kerülhetett oda??
Van valakinek tippje?
2009. júl. 9. 11:24
11/17 A kérdező kommentje:
DE nyilván emberek dolgoznak ott! De az felháborító hogy ennyire nem figyelnek oda! Amúgy küldtem már levelet nekik, választ még nem kaptam..de várom..
2010. márc. 22. 14:42
12/17 anonim válasza:
Fúj...
Én meg egyszer találtam a túrós buktába egy csomó hajszálat,nem vagyok kényes de az ilyenért kiakadok,majdnem elhánytam magamat.
13/17 anonim válasza:
En egyszer bebietelben talaltam egy csirketollat! Van ilyen.
14/17 anonim válasza:
Áhhhhh!
-Azok a "bifiulárisz hókusz-pókuszok" voltak!
-Meg volt mind a 10 milliárd? Megszámoltad?
Csak akkor reklamálhatsz a vásárlás helyszínén, ha igazolni tudod, hogy nem volt meg az összes...
15/17 anonim válasza:
nevetséges a 2009es válaszok tök kedvesek voltak erre a maiak mind lenézőek...szánalmas h hova fajul ez a világ -.-
16/17 anonim válasza:
18:43-nak igaza van, sajnos...
Amúgy válaszolta már?
17/17 A kérdező kommentje:
nem válaszoltak. eléggé felháborító hogy nem foglalkoznak vele. köszönöm a válaszokat
2010. szept. 21. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!