Kicsit gusztustalan? Egy csomó hajszál volt az Activia joghurtomban!
Tuti nem az enyém, mert nekem hosszú hajam van, úgy nem kerülhetett bele. Alig ettem belőle..És akkor láttam meg. Legalább 6 hajszál volt benne. Komolyan!! Hogy kerülhetett oda??
Van valakinek tippje?
kibontottad,és benne volt,vagy már ki volt bontva és úgy volt benne?
ja egy kicsit gusztustalan:)de még gusztustalanabb volt,amikor a szomszédból kaptunk egy csomag sajtot,mert valahol el voltak külföldön,és onann hozták nekünk kóstólóba,én meg bontom ki a zacsit,és egy csomó sötét,erős szőrszál volt benne,és tuti,hogy nem hajszál volt,mert rövid volt,és kunkori:)hát akkor gondolhatod,hogy mi lehetett az:)repült is egyből a kukába..
Fuj::!
Nem szőr volt hanem olyan 10 centis hajszál, és nem volt kibontva. Akkor bontottam fel és 20 másodperccel később megtaláltam benne.
A 88%os jól írta! Több fotó, részletes leírás, és email a danonenak!
Egyik barátnőmnek penészes volt a bake rolls-a amit vásárolt, és elküldte a fotókat meg a leírást, aztán magát a penészes kaját csomagostúl, és kárpótlásúl kapott 10 csomag bake rollst postán a vállalattól!
Nekem volt már hogy 1 napos nestea felbontás után penész hártya volt benne, és sűrű bocsánatkérő levelet kaptam a coca colától, mert küldtem nekik képet meg leírást is. Kártérítést azt nem kaptam, de jól esett hogy egyáltalán foglalkoztak a dologgal.
Miután megbukott a Danone, hogy csontenyvet rak a termékekbe, ezek után nem mindegy?
Lehet, hogy a kutyagyárból (dögégető) bodrinak pár szőrszála kavarodott oda.
ne hari de nem tudtad, hogy emberek dolgoznak a gyárban?
én Mizo gyárban dolgoztam és az a sok idióta alulművelt gyári munkás egyáltalán nem figyel a higiéniára
nekem kivérzett az ujjam, és ha nem lennék eü. tanuló, és nem lenne hozzá eszem, a munkások végignézték volna, ahogy avérem belefolyik a tejfölbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!