Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kicsit gusztustalan? Egy...

Kicsit gusztustalan? Egy csomó hajszál volt az Activia joghurtomban!

Figyelt kérdés

Tuti nem az enyém, mert nekem hosszú hajam van, úgy nem kerülhetett bele. Alig ettem belőle..És akkor láttam meg. Legalább 6 hajszál volt benne. Komolyan!! Hogy kerülhetett oda??

Van valakinek tippje?

2009. júl. 9. 11:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Nincs kutyád, vagy macskád? Mert belenyalogathatott, vagy valami és így belekerült a szőre. Más tippem nincs!
2009. júl. 9. 11:28
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

kibontottad,és benne volt,vagy már ki volt bontva és úgy volt benne?

ja egy kicsit gusztustalan:)de még gusztustalanabb volt,amikor a szomszédból kaptunk egy csomag sajtot,mert valahol el voltak külföldön,és onann hozták nekünk kóstólóba,én meg bontom ki a zacsit,és egy csomó sötét,erős szőrszál volt benne,és tuti,hogy nem hajszál volt,mert rövid volt,és kunkori:)hát akkor gondolhatod,hogy mi lehetett az:)repült is egyből a kukába..

2009. júl. 9. 11:29
 3/17 A kérdező kommentje:

Fuj::!

Nem szőr volt hanem olyan 10 centis hajszál, és nem volt kibontva. Akkor bontottam fel és 20 másodperccel később megtaláltam benne.

2009. júl. 9. 11:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Fotoval tamaszd ala, majd kuldd el a Danone-nak, a Fogyvedelmiseknek es a Homarnak!
2009. júl. 9. 11:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A 88%os jól írta! Több fotó, részletes leírás, és email a danonenak!

Egyik barátnőmnek penészes volt a bake rolls-a amit vásárolt, és elküldte a fotókat meg a leírást, aztán magát a penészes kaját csomagostúl, és kárpótlásúl kapott 10 csomag bake rollst postán a vállalattól!

Nekem volt már hogy 1 napos nestea felbontás után penész hártya volt benne, és sűrű bocsánatkérő levelet kaptam a coca colától, mert küldtem nekik képet meg leírást is. Kártérítést azt nem kaptam, de jól esett hogy egyáltalán foglalkoztak a dologgal.

2009. júl. 9. 11:53
 6/17 A kérdező kommentje:
Az jó:D Köszi a válaszokat. Majd elintézem!
2009. júl. 9. 13:34
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Miután megbukott a Danone, hogy csontenyvet rak a termékekbe, ezek után nem mindegy?

Lehet, hogy a kutyagyárból (dögégető) bodrinak pár szőrszála kavarodott oda.

2009. júl. 9. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Fúúúj egy életre elvetted az activiától a kedvem...:(
2009. júl. 10. 14:07
 9/17 A kérdező kommentje:
Bocsi:D
2009. júl. 11. 11:31
 10/17 anonim válasza:
76%

ne hari de nem tudtad, hogy emberek dolgoznak a gyárban?

én Mizo gyárban dolgoztam és az a sok idióta alulművelt gyári munkás egyáltalán nem figyel a higiéniára

nekem kivérzett az ujjam, és ha nem lennék eü. tanuló, és nem lenne hozzá eszem, a munkások végignézték volna, ahogy avérem belefolyik a tejfölbe

2010. márc. 22. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!