Nem szégyen az ha valaki sír. Sem az ha valaki érzelgősebb fiú/lány. Sőt lehet hogy akár mások is sírnak, csak te nem veszed észre. :D
2012. júl. 1. 20:14
2/9 anonim válasza:
Engem is meg tud hatni egy zene, de sírni nem tudok:O Érzem, hogy megérint, de ennyi.
Ha valamelyik zenén mégis, az csak azért van, mert valami emléket tár fel.
Mások előtt én is szégyellem a sírást:D ...pedig nem szoktam. Ha igen, akkor már nagy baj van, de azt is általában megtartom magamnak, míg egyedül nem leszek.
Tenni nem nagyon tudsz ez ellen, mert ilyen vagy. Max. megpróbálod visszafogni.
2012. júl. 2. 18:41
3/9 yugym válasza:
Üdv nekem sokszor van hogy megszakad a szívem főleg néhány zenén és csak pár könnycsepp már nagyon régen nem sírtam lassan nem is tudom h milyen . De a lényeg h nem szégyen sokszor jó mert az ember kiadja azt ami a lelkét nyomja egyszóval megkönyebbül.
2012. júl. 4. 23:53
4/9 anonim válasza:
Az az erős ember aki tud sírni. Ne szégyelld. Az szégyellje magát aki ezért kinevet! Ha, én meglátnálak csak úgy az utcán random emberként sírni, biztosan oda mennék hozzád. Én nem vagyok éppen egy pityergős lány, sőt inkább ,hogy fiús vagyok, de ha meglátok valakit aki nem fél sírni azt még én is tudom tisztelni. Néha nekem is jól esik a sírás.(De énis csak esőben szoktam ,hogy senki se lássa.) Megkönnyebbülök tőle. Elsétálok a legelhagyatottabb erdőbe és torkom szakadtából üvöltök. Próbáld ki. Szerintem sok mindenkinek kéne kipróbálni ezt, és az emberek közül jó páran lennének megkönnyebbültek.:)
2012. júl. 16. 22:33
5/9 A kérdező kommentje:
de sokszor annyira rideg vagyok. Tegnap előtt meghalt egy bácsi előttem, próbáltunk segíteni rajta, én mértem a vérnyomását...de attól nem hatódtam meg, sem a síró, rívó familiájától. Néha meg egy sebet úgy be kötök, hogy a beteg meg alig bírja ki, persze igyekszem óvatos lenni.
2012. júl. 17. 23:39
6/9 anonim válasza:
Kemény vagy! :)
Nem szégyen ha sírsz, bár én gyerek koromban sírtam utoljára, de az nem jelenti azt, hogy én vagyok a keményebb. :D
2012. júl. 28. 13:35
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt nem mondtam, hogy néha én is sírok, főleg esténként amikor a barátnőmre gondolok, és hogy milyen jó lenne ha velem lenne Ő is. :(
2012. júl. 28. 13:38
8/9 Pánczél válasza:
a sírás nem gyengeség és nem szégyen!
az az igazi férfi aki nem fél kimutatni az érzelmeiket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!