Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyobb eséllyel nyernék így...

Nagyobb eséllyel nyernék így a lottón?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy létezik egy bizonyos személy, aki 20 éven keresztül, minden áldott héten lottózik, többnyire sikertelen eredménnyel, és kidobott pénzzel. Ha én, a mai naptól fogva félretenném a lottóra szánt pénzemet minden héten az elkövetkezendő 20 évben, és azután a félretett pénzből ( ami 20 év múlva egy jelentős összeg lenne ) vennék annyi szelvényt, amennyit csak a félretett pénz megenged, mekkora eséllyel nyerhetném meg a főnyereményt? Tudom, így is csekélyek az esélyek, de jobban megéri, nem? Mit gondoltok? Még soha életemben nem lottóztam, csak egy nap kipattant a fejemből ez az ötlet.

A kérdés hibás elhelyezéséért elnézést kérek, nem tudtam kategorizálni sehova, majd a kedves adminisztrátorok megfelelően elhelyezik. Köszönöm.

2012. jún. 28. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
1040/43000000 kb. Az 1040 úgy jött ki, hogy 20 évig évi 52 szelvény árát félre teszed.
2012. jún. 28. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A matematikai esélyek még akkor is nagyon-nagyon kicsik maradnak, a lottó már csak ilyen. :)

[link]

2012. jún. 28. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Abból a jelentős összegből 20 év múlva inkább menj el nyaralni. Miért? Mert nem biztos, hogy vissza nyered a befektetett összeg árát, de az biztos, hogy egy jó nyaralás a családdal megéri a pénzt, amit ráköltesz.
2012. jún. 28. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ez számít: Én életemben egyszer találkoztam egy olyan emberrel, aki nagyon sok évig ugyanazokat a számokat játszotta és egyszer amikor bele unt és váltott, utána jött be. Majdnem bele rokkant.
2012. jún. 28. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha alkalmazol egy bevált lottószisztémát is, akkor igen.:)
2012. jún. 28. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek, de nem. A lottó az direkt úgy van kitalálva, hogy a szerencse által juss a nyereményhez. Rafináltak. Még ha abból a hosszú időn át gyűjtött pénzből is szelvényeket adnál fel,igen csak csekély lenne az esélye, hogy meg is nyered. Ha meg is nyernél egy xy összeget, az sem biztos, hogy túl haladná azt a pénz összeget, amit az évek alatt összegyűjtöttél, ergó egyáltalán nem érné meg. Teszem azt, ha az összes számot megjátszanád, még akkor sem érné meg a nyeremény, mert ugye több pénzt kéne beleáldozni mint amit nyernél. Tehát nagy lenne a veszteség.

Szóval a lottóban tényleg csak a szerencsén múlik minden, így találták ki. Inkább tippmixelj.

2012. jún. 28. 19:44
 7/7 anonim válasza:

Hát nekem ismerősöm mesélte, hogy egy házaspár Pesten, akik ebből, vagyis a lottóból éltek. Heti 2-3 százezer Ft értékben vettek lottót, és mindig volt egy kis nyereségük. Annyi, hogy meg tudtak belőle élni. Aztán hogy a logisztikai részét, azaz a nyertes és nem nyerets lottók szétválogatását hogy csinálták nem tudom, mint ahogyan azt sem, hogy állandó számokkal játszottak minden szelvényen, vagy véletlenszerűen csak beikszeltek 5 számot.

Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom.

2012. aug. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!