Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SIM kártya aktiválása?

SIM kártya aktiválása?

Figyelt kérdés

vettem SIM kártyát, fel is hívtam a számot, aktiválták is és mondták hogy küldenek egy levelet amit ha jol halottam 15 napon belül vissza kell küldeni? 8ez a levél tartalmaz valami kódot) nos akkor most fel adom postán a levelet vagy mi? vagy csak a kódot el kell küldeni nekik sms-ben amit levélben küldenek majd?

köszönöm a válaszokat :)

2012. jún. 28. 17:53
 1/3 A kérdező kommentje:
huh bocsi lehet kicsit hibásan írtam de eléggé siettem
2012. jún. 28. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Mifele sim karit vettel?

Nekem telenoros van, amikor vettem en is felhivtam a szamot. Bediktaltam a nevem es a lakcimem.

Aztan bementem egy telenoros üzletbe es ott megkaptam a papirokat es bediktaltam egy 6 jegyü szamot. (Ezt a szamot kell megadni akkor is ha pl. elcseszed a pin kodot, vagy le akarsz mondani valami szolgaltatast.)

Igy gyorsabb es kerdezhetsz is az eladotol. Nekem ala is kellett irni az ö peldanyukat. Szerintem jobban jarsz a bemesz.

2012. jún. 28. 18:37
 3/3 A kérdező kommentje:

T-mobile, de igazad van jobban járok ha bemegyek :)

egyébként nekem is ezeket kelett bediktálni.

2012. jún. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!