Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szép kártyát csak az használha...

Kitekusz kérdése:

Szép kártyát csak az használhatja akinek a nevén van? Mondjuk a jogosult lánya vagy közeli rokona nem fizethet vele?

Figyelt kérdés

#SZÉP-kártya #fizetési feltételek
2012. jún. 25. 09:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fizethet vele csak az, akinek a neve a kártyán van.
2012. jún. 25. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
csak az fizethet vele, akinek a nevén van, nem véletlenül írták névre, és amúgy meg alá kell írni fizetéskor. de lehet igényelni társkártyát, akkor be tudod venni a rokonaidat - amúgy meg ez mind le van írva a tájékoztatóba, nem is értem ezeket a kérdéseket... nem olvastok, vagy mi?
2012. jún. 25. 12:22
 3/3 DownDownDown válasza:
hahaha,nekem Anya nevén van a SZÉPkártya,én a fia vagyok,és ma is simán engedtek vele enni a McDonaldsban.amúgy sztem csak az számít hogy a blokkra azt a nevet írod rá ami a kártyán van.:)
2012. jún. 28. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!