Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valaki aki szokott kukázni?

Tibor215321 kérdése:

Van valaki aki szokott kukázni?

Figyelt kérdés
olvasgattam van aki munka után elmegy egy-egy bolt zárására.nem arra gondolok mikor a szemétből szedik ki a kenyeret, koszt hagyva maguk után a csövesek.Hanem ha kiraknak ruhát stb..... szerintem a mai világban egyáltalán nem ciki.

2012. jún. 27. 20:14
 1/5 2xSü ***** válasza:
59%
Gondolom nem sok olyan ember van, akik kukáznak is és van internetkapcsolatuk, valamint a GYK oldalán szoktak válaszolgatni kérdésekre.
2012. jún. 27. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
mit szólsz dolgozunk és van internetünk és szoktam össze gyűjtögetni pl. ha ruhát kiraknak zsákba kuka mellé....
2012. jún. 27. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Én az elektronikai cuccokat gyűjtöm, én akár még a patakból is kiszedem a jó alkatrészeket, amiket ki tudok forrasztani a panelekből, és építek belőlük valamit :D

Ami másnak szemét, az nekem kincs.

2012. jún. 27. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nem tudom sokan miért vannak meglepődve azon ha valaki élelmes de nem "csöves"
2012. jún. 27. 20:26
 5/5 2xSü ***** válasza:

Akkor most olvastál róla, vagy te magad is kukázol? Mert ez utóbbi esetben úgy értem, hogy nem valószínű, hogy aki rendszeresen kukázik, az itt lóg a GYK-n és válaszolgat.

Egy lomtalanításon meglátni valamit egy dolog, és megint más rendszeresen kukázni. A magam részéről fel nem vennék olyan ruhát, aminek nem ismerem a történetét (fertőtlenítés ide vagy oda). Inkább megveszem azt, ami nekem tetszik, még ha kevesebb ruhám is van, mint szeretném. De ez én vagyok, nem ítélem el azt, aki más, de nem is tudom teljesen megérteni. Ha valaki megengedhet mondjuk egy számítógépet, internet előfizetést magának, akkor mi vezeti arra rá, hogy kopott, használt, esetleg ízléstelen, mások számára szemétnek ítélt ruhákban járjon, amelyeket nem maga válogat meg a saját ízlésének, stílusának tükrében? (Na jó, lehet az is, hogy csak kicsi vagy túl nagy volt rá, de általában nem ezért dobnak ki emberek ruhákat.)

2012. jún. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!