Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Michael Jackson rajongok!...

Duffyyd kérdése:

Michael Jackson rajongok! Michael tenyleg el? Komolyan nem tudom mar eldonteni, en szerintem tenyleg elvesztettuk de kozben jonnek ezek a videok es a kepek es stb?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=m9wFOdQ7JL8 mondjuk a felet nem ertem mert nem tudok angolul, de valamit azert ertek , es nagyon fura ez a dolog, komolyan... Nem tudom mit gondoljak, belegondoltatok mar h lehet h az egeszet megjatszottak es Michael valahola vilag masik vegen eldegel...fogalmam sincs, furcsa a halala korulmenyei, es minden olyan homalyos.Sokan azt is beszelik h egy csomoszor nem is o jelent meg hanem a hasonmasai ... el kell h mondjam eleg sok hasonmasa van.Lenyeg az h kivancsi vagyok ti mit gondoltok ? De nekem meg mindig nagyon homalyos es furcsa ez az egesz...

2012. jún. 26. 23:46
1 2
 11/16 nikaa11 válasza:
100%

honnét veszed előző h meghalt?? Te voltál a halottkém?

Olvastam egy régi könyvében és nem- pletykában- hogy meg akarja egyszer rendezni a saját halálát mert annyian vádolják bántják mindenért ,hogy szeretne egy nyugodt környezetben és egyedül élni,ahol nem zaklatja senki.Ő sosem tudott normális ember módján élni.Kiskorától sztár volt,ezt egy gyerek nem tudj kezelni. Szóval engem is foglalkoztat ez a téma,hogy mi is lehet az igazság vele kapcsolatban...hmmm érdekes

2013. febr. 9. 17:14
 12/16 kalaposmj válasza:
100%
hát nem tudom... én borzasztóan szeretném azt hinni hogy él ez erőt ad amugy mj imitátor vok tényleg lehetséges hogy elege lett a nyilvánosságból és a sajtó piszkálódásából és az egész csak egy tökélyre fejlesztett és a rá jellemző maximalizmussal megrendezett cirkusz volt. de lehet hogy tényleg meghalt nem valószinű hogy a nagyfönök örült hogy több pénzt nem tud bezsebeli michaelen. a koncereteken már nem tudot volna részt venni ahhoz a fizikuma már kevés volt és több betgségben is szenvedett ha a koncereteket végigcsinálta volna szerintem ugy is meghalt volna. ez azoknak volt a hibája akik ráerőszakolták ezt az egészet. michael ha még élsz kérünk gyere vissza! de ha már nem él biztosak lehetünk benne hogy ott már senki nem bántja őt .
2013. aug. 3. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom már én se eldönteni egyszer azt mondom hogy igen máskor meg azt hogy nem. Rengeteg bizonyíték van arra hogy meghalt de arra is hogy él.De úgy érzem hogy Michael nem tenne ilyet hogy megjátsza a halálát. Igaz az utolsó éveibe nagyon nagyon szörnyű volt az élete a hülye pletykák miatt a média teljes mértékben kikészítette és már eléggé a szakadék szélén járt pénzügyileg is. Pont ezek miatt elhinném hogy el akart vonulni valahogy a nyilvánosság elől és ő lehet ezt így akarta elintézni hogy megjátszotta a halálát hogy végre hagyák békén ezt így elhinném és meg is érteném. Ugyanakkor meg ha nézek a szüleitől interjúkat Michael halálával kapcsolatban,látszik rajtuk hogy tényleg őszintén mondják azt amit az anyukája is majdnem mindig sír ha róla van szó,meg a testvérei is. Szóval ezt ilyen szinten nem tudom hogy tudnák megjátszani. De valószínűleg ha él is azt mi soha nem tudjuk meg. De már az a tudat ha tudnám ha élne,úgy megnyugodnák és én lennék a legboldogabb a világon ha kiderűlne mégis él. Mert tudnám még van remény hogy elmodhatom neki mennyire szeretem és tisztelem és elmondthatom neki hogy soha nem hittem a pletykáknak mert én tudtam milyen jó ember! Olyan jó lenne ha mégse halt volna meg!:( hiányzol Michael!örökké szeretni foglak!😢
2015. máj. 26. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Mára nagyon rég tetted fel a kérdést és nem tudom hogy érdekel-e még de micheal-t az egész világ azzal a pletykával zaklatta hogy gyerekeket molesztál ami persze nem igaz,lehet hogy már nem bírta ezt és ezért megjâtazotta a halálát és titokban még él én ebben hiszek
2015. nov. 8. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem halt meg. Mindig is mondta, hogy magánéletre vágyik. Pont az utolsó koncerten halt meg?! Cccc...., képtelenség. Ezt találta a legmegfelelőbb alkalomnak. 100% hogy valahol van és boldog. Át figurálta az arcát egy teljesen más emberré és most kedvére lehet vásárolnia, a parkban sétálni, lehet családja, gyerekei. Amire mindig is vágyott. Bár ebben nem vagyok biztos, de én ezt gondolom. Ha él is, mi már róla semmit nem fogunk hallani. Szerintem ezekkel a gondolatokkal élj!
2015. dec. 12. 09:51
 16/16 anonim válasza:
100%

Ez pontoson igy van utolsó. En.nagyon sokat gondolkodom ezen a teman. De szerintem él. Nem lehet ennyi veletlen.. Nagyon reg tervezte az egeszet évtizedek ota.. En is mindig azt gondoltam h nem tudta volna itt hagyni a rajongoit.. De arra jottem ra h de megis .. Mert annyit szenvedett.. Soha eleteben nem volt magan elete barhova ment...gondolj bele milyen lehet.. Ez volt minden vagya h a mediatol.megszabadulhasson vegre. Sajnos ha el is akkor mi mar soha nem lathatjuk őt.. Megerdemli h boldog lehessen, mert mar minket boldogga tett a zenejevel.. ❤❤❤

Micha Forever ❤❤❤

2016. júl. 26. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!