Michael Jackson rajongok! Michael tenyleg el? Komolyan nem tudom mar eldonteni, en szerintem tenyleg elvesztettuk de kozben jonnek ezek a videok es a kepek es stb?
a This is it am egy régi dal, szal lehet véletlen is, meg belemagyarázás:P
Dave Dave-vel van közös képük, a Pepsi-s baleset után ismerte meg, a Blonde Lady sem ő, vele is van közös képe, de én tom h néz ki:D Na szal, asszem 2010-es interjú, tesó monya hogy 1X talizott vele Moszkvában. És akkor az interjút készítő mondja: "Dehát azt mondtad, most jártál ott először" Erre mondja, hogy Igen. :D Meg am itt egy betűvel több van a lyricsben:) - temetésen Will You Be There, és öreg a hang, és van egy Grammy-s videó, meg az X-factoros, akit érdekel, küldök linket:)
tyűűha:DD látom te is tudsz írni:D de mindenre válaszolok amire tudok:D
úgyértem h nyomozunk h van egy kis csoport facén, az egyik csaj van valami ilyen hoaxos alodalon fönt és akk tul.képp. ő hozza nekünk az infokat amiket ott kiokoskodtak mi meg csak ámulunk és bámulunk amiket mond és fejtegetjük tovább ezeket a gyanús dolgokat:D érted?:D
igen, ez a 2040es dolog komoly igy volt de nincs köze a 2040hez mint évhez hanem csak a 2009.06.15. dátumhoz.
na hát igen, nagyon megdöbbentő hogy ennyivel előtte tudta már napra pontosan....én is leakadtam ezen:p
durva.
valszeg am maszkot visel ami olyan mint dave dave. hozzá az a köze h dave dave kis korában ugye leégett (fölgyujtotta az apja) és mike meglátogatta és akk én gondolom h később mikor dave dave nagyobb lett akk barátságot kötöttek ami ezek szerint nagyon szoros kapcsolat h mike így számíthat rá:) itt egy régi kép: [link] am hallod XDD én félek ettől az embertől XDD tudom h nem tehet róla meg h ő is ember de.... .durva:o
am sokszor hallottam én halála után h megtervezte dehát én teljes mértékben képtelenségnek gondoltam mert nem kis munka ez meg h senki se kottyantsa ki.....ez is elég... hát h az emberek képesek erre....grat.
engem is nagyon foglalkoztat ez az egész mert nagyon izgalmas meg érdekes dolog, szívesen leírtam h tudja ezt több ember is és ne RIPezzenek itt nekem..csicskák xd
nagyon zavaros ez az egész. igen, michael 84ben tényleg égési sérüléseket szenvedett a pepsi reklám forgatásánál, a moonwalk (holdséta könyvebn leírja részletesen) http://www.youtube.com/watch?v=dgb-zCnz9mE itt van h meggyullad a haja. talán lemásolom a könyvből azt a részt később ha megtalálom. de arról nem tudok legalábbis nem hallottam h elkapta az AIDSet.. majd utánajárok de.......hát nemtom..:/
na ezt a komit ami így kezdődik: Dave Dave-vel van közös képük, a Pepsi-s baleset után ismerte meg, ...... ezt nem vágom xdd meg a kövit se de kérdezz ha szeretnél;D
mit írjak??xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!