Ezt most hogy mulasszam el, mert ma is bulizni megyek, Valamint mivel elköltöttem a bulira 40000Ft-ot most hogy éljek meg 2,5 hétig 10000Ft-ból? (lent)
Inkább élsz 2 hétig kenyéren, mint a saját pénzedből költs? Viszont akkor nem tudsz bulizni sem menni. Vagy már elmentél?
Szerintem kicsit legyél el ennyivel, 5-6 nap múlva pedig szólj a szüleidnek hogy pl. mennél pár napra haverokkal nyaralni, arra kell plusz pénz.
Ezért van ott ez az ország, ahol. :(
Siralmas, hogy a mai tizenéves (de)generáció szülei mennyire nem tudják NEVELNI a csemetéjüket. A karrierista életmódnak ez a következménye. A gyereket a média neveli fel, abból meg más sem folyik, mint a szex, erőszak és a pénz szórása.
Érdekes... mikor én voltam 15 éves, elég jól ment a szekér a szüleimnek. Mégis foglalkoztak velem, mégis megtanítottak megbecsülni a pénzt és a munkát. Megtanítottak arra, hogyan kell felelősséggel élni és asszem kaptam volna rendesen, ha két napi fizetésüket egyetlen éjszaka elbuliztam volna. Ha meg csak úgy hozzányúltam volna az otthon tartott pénzhez, akkor aztán...
Ez a társadalom így halálra van ítélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!