Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt most hogy mulasszam el,...

Ezt most hogy mulasszam el, mert ma is bulizni megyek, Valamint mivel elköltöttem a bulira 40000Ft-ot most hogy éljek meg 2,5 hétig 10000Ft-ból? (lent)

Figyelt kérdés
Szüleim elutaztak 3 hétre. Itthon hagytak 50000 Ft-ot, hogy legyek el belőle. Tegnap tartottam egy házibuli szerűséget. Energiaital, Pia, cigi. Kitaláltuk hogy legyen a lányoknak, és a fiúnak is vmilyen feladat. Aki ezt nem csinálta meg az mehetett haza. A fiúknak kötelező volt meginni 6 doboz energiaitalt! De én ittam rá sört is. És most nagyon szarul vagyok:Hányingerem van, Fáj a fejem.
2012. jún. 25. 08:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az még szomorúbb...
2012. jún. 25. 16:35
 22/26 anonim ***** válasza:
Így jár az, aki mindent megkap az életében, a szülei pénzzel nevelik, és nem ésszel, ezek után meg nem képes megbecsülni sem a saját, sem pedig más pénzét... vagy egyáltalán bármit is. Én sajnállak téged... Szar lehet sülparasztnak lenni :)
2012. jún. 25. 19:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Inkább élsz 2 hétig kenyéren, mint a saját pénzedből költs? Viszont akkor nem tudsz bulizni sem menni. Vagy már elmentél?

Szerintem kicsit legyél el ennyivel, 5-6 nap múlva pedig szólj a szüleidnek hogy pl. mennél pár napra haverokkal nyaralni, arra kell plusz pénz.

2012. jún. 25. 21:49
 24/26 A kérdező kommentje:
De olyan helyen vannak hogy nem tudom felhivni oket.am mar ki kinyitottam a szefet ott van pent.ja voltam megint bulizni.de most csak alkoholt ittam,vizipipaztam
2012. jún. 26. 07:31
 25/26 anonim ***** válasza:

Ezért van ott ez az ország, ahol. :(

Siralmas, hogy a mai tizenéves (de)generáció szülei mennyire nem tudják NEVELNI a csemetéjüket. A karrierista életmódnak ez a következménye. A gyereket a média neveli fel, abból meg más sem folyik, mint a szex, erőszak és a pénz szórása.

Érdekes... mikor én voltam 15 éves, elég jól ment a szekér a szüleimnek. Mégis foglalkoztak velem, mégis megtanítottak megbecsülni a pénzt és a munkát. Megtanítottak arra, hogyan kell felelősséggel élni és asszem kaptam volna rendesen, ha két napi fizetésüket egyetlen éjszaka elbuliztam volna. Ha meg csak úgy hozzányúltam volna az otthon tartott pénzhez, akkor aztán...

Ez a társadalom így halálra van ítélve...

2012. jún. 26. 08:30
 26/26 anonim válasza:
most ezt még 2021 be is rossz volt végigolvasni remélem végre rájött a kérdező hogy hülye
2021. aug. 18. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!