Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt most hogy mulasszam el,...

Ezt most hogy mulasszam el, mert ma is bulizni megyek, Valamint mivel elköltöttem a bulira 40000Ft-ot most hogy éljek meg 2,5 hétig 10000Ft-ból? (lent)

Figyelt kérdés
Szüleim elutaztak 3 hétre. Itthon hagytak 50000 Ft-ot, hogy legyek el belőle. Tegnap tartottam egy házibuli szerűséget. Energiaital, Pia, cigi. Kitaláltuk hogy legyen a lányoknak, és a fiúnak is vmilyen feladat. Aki ezt nem csinálta meg az mehetett haza. A fiúknak kötelező volt meginni 6 doboz energiaitalt! De én ittam rá sört is. És most nagyon szarul vagyok:Hányingerem van, Fáj a fejem.
2012. jún. 25. 08:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ha ennyire jól keresnek, akkor mondd meg nekik, hogy elfogyott és kell még, gondolom úgysem hagyják, hogy 2 hétig vegetálj.

Csak ne azt add elő, hogy de jót vedeltünk-szexeltünk, hanem inkább valakinek szülinapja volt vagy elmentetek pár napra valahová, meg ilyenek :D

Hány éves vagy? Hogyhogy csak így adtak pénzt amikor elmennek, nincs saját pénzed? Az én szüleim nem jól kerestek mégis mindig adtak egy kicsit amiből elraktam, meg 18 éves koromtól saját bankszámlám volt, manapság már fiatalabbaknak is van.

2012. jún. 25. 15:34
 12/26 anonim ***** válasza:

"Figyu szüleimnek 40000 ft a 2napi fizuja.És csak ülnek a seggükön"

Ez sokmindent megmagyaráz. Így könnyű, újgazdag ficsúrként... :P

De azért feltételezem, a szüleid sem lopják a pénzt, szóval azért megtaníthattak volna megbecsülni...

2012. jún. 25. 15:50
 13/26 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy a "mindenki jót szexelt" után nehogy az legyen a következő, hogy "jaj, lehet, hogy terhes a lány?" - felelősség is kellene, annak nagyon híjján van a mai (de)generáció...
2012. jún. 25. 15:52
 14/26 anonim ***** válasza:

"Figyu szüleimnek 40000 ft a 2napi fizuja.És csak ülnek a seggükön"

Akkor már látom, hogy úgyis reménytelen egy ilyen újgazdag sültparasztot bármiről is meggyőzni.

Akkor kérj még, biztos tudnak küldeni neked egy milliócskát, mi az nekik?? Úgysem veszik észre a hiányát, nyilván az nekik aprópénz.

2012. jún. 25. 15:57
 15/26 A kérdező kommentje:
Ti vagytok a sültparasztok!!Biztos nem keresnek ennyit a ti szüleitek mer má mér keresnének ennyit a hülyék!!
2012. jún. 25. 16:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Éppen most bizonyítottad be, hogy de, igenis sültparaszt vagy.

Gratulálok.

2012. jún. 25. 16:14
 17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy van saját pénzem de nem gondoltátok hogy majd azt elköltöm!Lehet hogy megpróbálom feltörni a széfet!!:P
2012. jún. 25. 16:15
 18/26 A kérdező kommentje:
Te vagy a sültparaszt!Én gratulálok!Am 15 éves vagyok
2012. jún. 25. 16:16
 19/26 anonim ***** válasza:

15? Kb. 5-nek hittelek.

Olyan vagy, mit az ovisok, akik azon vitatkoznak, hogy melyikük apukája erősebb.

Jössz itt azzal, hogy milyen gazdagok vagytok, neked is mennyi pénzed van, meg ott a széf...

Mondjuk szerintem kamu a kérdés, és te is, mint a sok kis unatkozó dög, szórakozik velünk.

2012. jún. 25. 16:30
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu!!Ez mind igaz
2012. jún. 25. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!