Ezt most hogy mulasszam el, mert ma is bulizni megyek, Valamint mivel elköltöttem a bulira 40000Ft-ot most hogy éljek meg 2,5 hétig 10000Ft-ból? (lent)
Ha ennyire jól keresnek, akkor mondd meg nekik, hogy elfogyott és kell még, gondolom úgysem hagyják, hogy 2 hétig vegetálj.
Csak ne azt add elő, hogy de jót vedeltünk-szexeltünk, hanem inkább valakinek szülinapja volt vagy elmentetek pár napra valahová, meg ilyenek :D
Hány éves vagy? Hogyhogy csak így adtak pénzt amikor elmennek, nincs saját pénzed? Az én szüleim nem jól kerestek mégis mindig adtak egy kicsit amiből elraktam, meg 18 éves koromtól saját bankszámlám volt, manapság már fiatalabbaknak is van.
"Figyu szüleimnek 40000 ft a 2napi fizuja.És csak ülnek a seggükön"
Ez sokmindent megmagyaráz. Így könnyű, újgazdag ficsúrként... :P
De azért feltételezem, a szüleid sem lopják a pénzt, szóval azért megtaníthattak volna megbecsülni...
"Figyu szüleimnek 40000 ft a 2napi fizuja.És csak ülnek a seggükön"
Akkor már látom, hogy úgyis reménytelen egy ilyen újgazdag sültparasztot bármiről is meggyőzni.
Akkor kérj még, biztos tudnak küldeni neked egy milliócskát, mi az nekik?? Úgysem veszik észre a hiányát, nyilván az nekik aprópénz.
Éppen most bizonyítottad be, hogy de, igenis sültparaszt vagy.
Gratulálok.
15? Kb. 5-nek hittelek.
Olyan vagy, mit az ovisok, akik azon vitatkoznak, hogy melyikük apukája erősebb.
Jössz itt azzal, hogy milyen gazdagok vagytok, neked is mennyi pénzed van, meg ott a széf...
Mondjuk szerintem kamu a kérdés, és te is, mint a sok kis unatkozó dög, szórakozik velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!