Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy 21 éves fiúnak még a szülei parancsolnak?

Figyelt kérdés

Pl. nyári szünet van, de nem maradhat fenn akármeddig hanem 11kor legkésőbb le kell feküdnie, akkor is ha nincs program másnapra.

Ha elmegy valahová, akkor az anyja telefonon hívja, hogy minden rendben van-e.

Együtt töltött volna barátnőjével egy romantikus hetet, de az anyja egyből izélni kezdett, hogy a csaj kezdjen el tablettát szedni, meg tetessen fel magának spirált, stb míg végül mindkettőnek elment a kedve az egésztől.

Csak néhány példa...

2012. jún. 24. 01:55
 1/9 anonim ***** válasza:

A csaj még ne tetessen fel szerintem spirált, nem abban a korban van :DD

Egyébként meg, amíg az anyja "eteti" ő parancsol...

2012. jún. 24. 02:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy 11-kor le kell feküdnie, még kettő előtt öt perccel kérdéseket ír ki.

Amúgy kicsit túlzás, de tény, hogy amíg otthon lakik, együtt kell működnie a szüleivel. Talán ennyire nem, de ne ismerem az egész történetet.

2012. jún. 24. 02:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez az alvásdolog már nem tartozik a szülő hatáskörébe, de a többi még érthető, és fel kell vele venni a harcot.:)
2012. jún. 24. 02:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem az írta ki a kérdést akiről szó van...
2012. jún. 24. 03:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Az hogy 21 éves még önmagában semmit sem jelent. Lehet hogy még középiskolás és teljes mértékben a szülei tartják el, ekkor jogosan kezelik gyerekként. Ha már eléri valaki, hogy a szüleinek nagyobb szükségel legyen őrá, mint neki a szüleire, akkor a szülők nem fognak neki parancsolni és sokkal jobban megbecsülik a gyereküket.

F/20 (akinek már nem "parancsolnak" a szülei)

2012. jún. 24. 03:41
 6/9 Sleepmonster válasza:

"Míg az én kenyeremet eszed, azt csinálod, amit mondok!" Szép mondat. Sokszor hallottam. :) Mondjuk én 21 évesen már a saját lábamon álltam... Soha nem volt otthon ilyen mértékű elnyomásban részem, mihelyst betöltöttem a 18-at. Mondjuk előtte se nagyon.

Teljesen a szülői "gondoskodás" és "féltés" mértékétől függnek a családi házirendek. Csak azért ép ésszel kell a gyereket is rendre nevelni. És lehet, hogy 21 évesen már nem kell a kezét fogni a wc-n.

A fogamzásgátló viszont jó ötlet. :)

2012. jún. 24. 06:26
 7/9 A kérdező kommentje:
De már egyetemista és egy másik városban tanul, mint ahol lakott. Meg nem is az a megbízhatatlan fajta. Pl. sosem hazudik, de bulizni se jár el, nem iszik meg semmi ilyen.
2012. jún. 24. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor hogy szabhatják meg, mikor aludjon?:)
2012. jún. 24. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Képesek felhívni a szomszédokat, hogy megkérdezzék ég-e még a villany, de most nyári szünetben otthon van.
2012. jún. 25. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!