Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom? Bővebben...

Mi lehet a bajom? Bővebben lent! Ja és csak olyan válaszoljon, aki tud rá értelmesen felelni!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most nagyon őszinte leszek. 12 éves lány vagyok, de egyszerűen megbolondultam. Nos, már többször is észrevettem, de vonzódom a fiúkhoz. Kb. 10- 15- ig. Ezzel még nincs baj. De állandóan álmodozok arról, hogy le akarok valakivel feküdni, pedig még sosem volt komolyabb kapcsolatom.

Először tegnap vettem észre, hogy már tényleg van valami, ugyanis éppen jöttünk vissza egy csoporttal egy busszal. Volt ott egy 15 év körüli helyes fiú.

Az egyik lány, (13 éves) az ölében ült, mert elvesztett egy fogadást. Aztán én meg arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha én ülhetnék ott é elkezdtem álmodozni arról, hogy szépen lassan megsimogatja a pinámat, aztán eltűnik minden, lefekszünk.

Én erre vágyok már régóta.

Mi az oka, és mit tehetnék, hogy szex nélkül kielégítsem a vágyaimat úgy, hogy sem a szüleim, sem a tesóm nem veszi észre?

Légyszi, segítsetek! Remélem meg tudtok érteni! Előre is köszi!

2012. jún. 23. 14:32
 1/2 anonim válasza:
maszturbálj
2012. jún. 24. 20:39
 2/2 anonim válasza:
Ilyen korban ez normális h elkezdesz vonzódni a fiuk iránt és ilyenkor beindulnak a hormonok ez természetes
2012. aug. 2. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!