Olyan gitárra lehet hevedert rakni valahogy amin nincs heveder tartó? :O
Milyen hangszer? Akusztikus vagy elektromos?
Akusztikusnál úgy szokták, hogy az alján szokott lenni hevederrögzítő, a másik felét pedig a nyakra kötik valami vékony madzaggal a hangolókulcsok körül valahol. Bár én ezt személy szerint nem szeretem, mert ad egy enyhe feszítést a nyaknak, és már találkoztam olyan hangszerrel, aminél ez némi elhangolódást okozhat.
De egyébként minden gitárra lehet rakni hevederrögzítőt, én is raktam az egyik akusztikusomra.
Akkor vagy szerelni kell rá egyet, vagy olyan hevedert kell használnod, amit a nyakba kell akasztani, mint egy nyakláncot és az alján van egy kis kampó, azt a gitár hangnyílásába kell alulról beakasztani.
Nem túl biztonságos megoldás amúgy, mert a gitárt így is fogni kell folyamatosan, ha elengeded, az egész lefordul, a kampó kicsúszik és a gitár leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!