Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történt a puruttyával?

Mi történt a puruttyával?

Figyelt kérdés
Látom már hetek óta nem megy.. Vége a dalnak?

2012. jún. 23. 01:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy csak átmeneti a szünet, bár amióta ismerem, ilyen hosszú átmeneti szünetet még nem tapasztaltam. Nagyon bízom a visszatérésben, üde színfolt volt a fásult hétköznapokban...

Vaze, ennyire szentimentális és költői sem voltam még soha XD

2012. jún. 24. 15:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaja, nekem is színt vitt a hétköznapjaimba, hazajöttem suliból nulla életkedvvel, mindig egyből rámentem az extrémre és akkor egyből felállt és elélveztem vmelyik megerőszakolt-árokbalőtt mexikói sunára :$ :D
2012. jún. 25. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

a puruttya néhány hétig nem lesz elérhető.

mert lekerült a szerverről.

2012. jún. 26. 12:38
 4/8 anonim válasza:
30%

Nagyon remélem, hogy idővel végleg megszűnik az egész oldal.

Akik ezekre a képekre élvezkednek, meg jókat viccelődnek mások kibelezett, felakasztott, lefejezett hulláikon, akár egy csecsemőről van szó, akár egy felnőtt emberről, szerintem érdemes lenne elgondolkozniuk azon,hogy: "Normális vagyok, hogy ilyeneken szórakozok??"

Bele sem gondolnak abba, mi lenne, ha valamelyik ismerősével, vagy egyik családtagjával történne hasonló eset.

Vajon akkor is ilyen jól szórakoznának?!

Kedves kérdező, neked csak azt tudom ajánlani, nézz más szórakozás után, és minél előbb keress fel egy pszichiátert

2012. júl. 7. 02:00
 5/8 anonim válasza:
42%
Utolsónak üzenem ha nem tetszik ne nézd az extrémet ha a fekete humorról fogalmad se érzéked nincs.
2012. júl. 7. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem meg nagyon is vicces. Mivel nincs név kiírva, így semmi személyes sértés nincs benne. Mivel soha nem tudod meg ki volt az a cafatokra szakadt torzó emberhulla így nem bántás. Vannak bizony vicces, olykor meghökkentő elhalálozások, sőt jó dolog kiröhögni a halált, jobb mint félni, rettegni tőle.
2012. júl. 22. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Akinél bármi jobban kiveri a biztosítékot, mint ezek a fajta posztok:

[link]

azokkal nagyobb bajok vannak, mint az átlag puruttya-látogatóval. Szerintem.

2012. júl. 22. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Aztakur vaistenbasszameg ez tényleg nagyon durva előző. Égett hulla ehhez képest ínyenc falat.
2012. júl. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!