Mit akar ez tőlem? Mit keres itt?
Figyelt kérdés
Már három órája farkasszemet nézek egy galambbal, aki pont az ablakommal szembeni vezetéken csücsül! Ez elképesztő, engem bámul, nem repül el, semmit sem csinál. Udvariatlanság lenne megkérdezni? Csak sajnos az ablakomat nem lehet teljesen kinyitni. Mit tegyek?2009. júl. 6. 19:34
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle nem akar e leves lenni?Akkor tuti,hogy elhúz!:)
3/8 anonim válasza:
állj az ablakod elé...
fogj egy papirt meg egy tollat...
kezdjetek el levelezni
4/8 anonim válasza:
Vegyél elő ceruzát, radírt és papírt, kezdd el lerajzolni.
De legyen ám remekmű!
Éld bele magad, hidd el, amint eleget pepecseltél vele és kezded élvezni, azonnal elreppen:p
5/8 anonim válasza:
Vedd fel msn-re és jelöld be iwiw-en....
7/8 anonim válasza:
kezdd el figyelni távcsővel, ha vissza integet barát, ha egy katonaruha van rajta és ő is távcsővel figyel téged, akkor kezdj el rettegni!!!!
8/8 anonim válasza:
Szerintem ha van redőnyöd húzd le, mert előbb láttam pár galambot valaki kiszórt egy doboz viagrát és felcsipegették...
A galamb csőre kitöri az üveget :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!