Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eldöntötte, hogy távol marad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eldöntötte, hogy távol marad tőlem. De ennek ellenére mégis keres. Miért? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés

Van barátja, de mégis belém szeretett. Ugyanakkor mivel még reménykedik a régi kapcsolatában, elhatározta, hogy távol marad tőlem, magyarán nem lesz többé semmi közös program.

Mégis mindig ír sms-t, üzentetet. De miért teszi?

nem az van, hogy valahol kell neki, hogy ott legyek? nem mint biztosíték vagy tartalék, csak szeretne maga mellett tudni?

(barátoknak a legkevésbé sem mondanám magunkat...legalábbis köztünk sosem volt barátság)

2010. ápr. 25. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem csak két ember között szenved, nem tudja melyikőtöket akarja igazán.. valószínűleg próbál helyesen dönteni, de nem olyan könnyű, hogy csak egy elhatározás elég legyen hozzá

beszéljétek meg személyesen..

2010. ápr. 25. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:

hát most ő irányít. van egy 1-2 éves kapcsolata, nagyon gyakran veszekednek. de a csaj mégis reméli, hogy még helyrehozható.

közben meg ott vagyok én, aki lelkesen udvarol neki, megvárja az állomáson még kifut a vonat/busz, de valamiért mégis távolságot tart tőlem úgy érzem, legalábbis van hogy simán elmegy mellettem, miközben tudja, hogy rá várok, van hogy kerüli a szemkontaktust.

Ugyanakkor keres. Keres, és zavarja, ha 1-2 napig nem beszélünk.

Mit tehetek? Valahogy a magam javára billenthetném a mérleget? Van vmi trükk? Legyek vele kedves, előzékeny és udvarias, ugyanakkor jófej?

2010. ápr. 25. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Pontosan ilyen helyzetben voltam. Volt a párom, és volt Ő...A párommal akartam maradni, nem tudom miért, valami hang azt sugta, ne hagyjam el. Megmondtam Ő nek, többször is, hogy ne keressük egymást többet, mégsem tudtam tőle elszakadni. És nem azért mert tartalék volt, hanem mert szerettem. De a párom is. /félreértés elkerülése végett, nem csaltam meg vele "csak" gyötrődtem, és örlődtem/. Ez ment fél évig. Aztán Ő görény volt, igy túlestem rajta...
2010. ápr. 25. 20:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Én nem szeretnék görény lenni vele, azt hiszem hogy ami iránta érzek az messze több mint plátói, szerintem belezúgtam...és várnék türelemmel, még akkor is ha nem tudom, mikor lesz vége az ö kapcsolatuknak.

nem akarom csajt befolyásolni, mégis persze hogyne szeretném, ha mellettem döntene...

Tehetek valamit? Vagy csak ne legyek "görény", hanem szimplán normális?

Esetleg ha néha kerülöm, azzal elérhetem, hogy hiányérzetet váltok ki a csajban?

2010. ápr. 25. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

ne kerüld, az a legrosszabb....egyszerűen mondd el neki, hogy mit érzel iránta, és hogy döntsön.....én így tettem, és nem bántam meg...8 éve vagyunk együtt

27/F

2010. ápr. 26. 00:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nem rossz ha kicsit távolságot tartasz, akkor kénytelen lesz eldönteni hogy mit szeretne, mert így akár hónapokig, évekig is elszórakozhat kettőtök között. Legyél ott neki ha szüksége van rád, de nem nyomulj. Mondd el neki hogy te szeretnél vele lenni, és utána húzódj vissza, hogy dönthessen.
2010. ápr. 26. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
mikor sikerül kettesben maradnod vele, hozd elő a témát, és nézd meg hogyan reagálja le...abból minden kiderül...én is voltam így...1,5 évig bírtam, szerettem a páromat, de ugyanakkor szerettem Őt is...nem tudtam dönteni...így mindkettőről lemondtam...még most is fáj visszagondolni rá...a páromról azért mondtam le, mert nem akartam őt sem kínozni azzal, hogy nem szeretem eléggé, jobbat érdemelt...Ő-ről meg azért mondtam le, mert nem tudtam mit akar, nem lépett felém, nem vette a jeleket....pedig Ő volt életem eddigi legnagyobb szerelme...
2010. ápr. 27. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!