Nőhetek még tovább?
Figyelt kérdés
9 évesen 145 cm voltam, 1 év alatt 163 cm lettem, ezáltal én voltam a legmagasabb. Most 15 évesen ugyanannyi vagyok, és most már én vagyok a legkisebb majdnem. :D Anyukám 170 cm, apám kb 183 cm. Nőhetek én még vajon? Mert kilóban több lettem jóval(talán a sportolás, súlyzózás miatt), de cm-ben nem változtam semmit sem 10 éves korom óta. Köszönöm előre is a válaszokat!2012. jún. 21. 22:34
1/1 anonim válasza:
szia!
Ne aggódj ha fiú vagy hisz 20-25 éves korig nőnek az emberek genetika függő gyerekként gyorsan nyúlsz így csak azt veszed észre hogy mintha leállt volna a növekedés, de nem így van.
Elméleti síkon a szervezet 7x7 éven keresztül fiatal marad és dinamikus normál esetben utána kezd a sejtállomány lassulni és a test öregedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!