Mit tegyek, hogy ne gondoljak rá? (a többi lent, nem párkapcsolati kérdés)
Figyelt kérdés
Azt történt,hogy öngyilkos lett a szomszédunk a házában.Egyébként is nagyon érzékeny vagyok, és az ilyen dolgok mindig megviselnek,még ha idegenről van is szó,de így meg, hogy a szomszédban történt különösen.Azóta nyomott a hangulatom, esténként nem tudom kiverni a fejemből, pedig nem is láttam semmit.Nem akarom,hogy elhatalmasodjon rajtam emiatt a rossz kedv, főleg, hogy babát várok.Hogyan tudnám kiverni a fejemből?2012. jún. 21. 11:20
1/3 anonim válasza:
erintem menj el a pároddal esetleg sétálni randizni vagy egy jó kis moziba vagy hasonló aminek örülnél és mikor boldog vagy akkor minden bánatot elfelejtesz :)én is már voltam így .. folyton nyomasztott a bántudat is meg rossz dolgok és olyant csináltam amin mindig jól éreztem magam és előbb utóbb kiment a fejemből.. és később már nem is nyomasztott.. :) főleg h te terhes vagy majd biztos nagyon fel fog vidítani a kisbaba megérkezése :) de ha még akkor sem segít akkor csináld ugyan ezeket csak előtte mondjuk (talán kicsit furi) imátkozz és kérd meg istent h segítsen neked h ne bántsa a lelked :) (nekem is már bejöttek)
3/3 A kérdező kommentje:
Miért?Ez lenne a megoldás?
2012. jún. 21. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!