Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak,...

Nem tudom mit csináljak, gondoljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok és az lenne a problémám hogy nekem volt egy legjobb barátnőm, kb 6 évig csak elment más suliba. Nos nagyon jóban voltunk szinte csak együtt lógtunk, de mielőtt elment volna, már úgy éreztem h papucsnak használt, ha összevesztünk mindig én kértem bocsánatot, és már a végén tökre megalázkodtam. Ezt nagyon megbántam. Meg be is pasizott, az új suliban teljesen megváltozott, és már nem is hiányzott a barátság, én is találtam újakat és teljesen jól elvagyok a társaságomban, nagyon jól érzem magam. Próbáltunk találkozni, de vhogy olyan erőltetettnek tűnt. És megváltozott ugye amit mondtam, és már nem is hiányzott nekem mint barát, meg már az a barátság szeretet is elmúlt bennem, de tény h téll jó volt az a 6 év csak a vége nem. És gondolom ő is meg énis mondtam csúnyákat a házta mögött amikor szétváltunk sőt össze is vesztünk. Pl mondtam h elk*rvásodott sztem, meg nem hiányzik stb.. kb másfél éve nem vagyunk már legjobb bnők. Aminap felhívott bocsánatot kért és megbánta az egészet és mondta h nem e találkozunk. Azt mondtam, hogy jó. meg mondtam h hiányzom, de nekem már nem hiányzik, annyira elidegenedtem tőle:/ Igazából nemtom, hogy mit tegyek értékelem h megbánta, de meglepett hogy ez történt. Nem akarom megbántani, de nemtom hogy mit tegyek. Segítetek?
2012. jún. 21. 11:09
 1/4 wml90 ***** válasza:

hoppá.. hirtelen ő kér bocsánatot? mi ez a hirtelen változás? erről 1 film jutott eszembe.. az volt benne, h 1 csaj bocsánatot kér 1 másiktól,mert egész suli időszakban szarakodott vele. a csaj megbocsájt, de kiderül a jelenet végén, h amaz CSAK azért kért bocsánatot h 1 kicsit közelebb kerüljön hozzá, és még1x utoljára úgy istenesen megszívassa..

nah de ha semmi ilyen nem várható, akkor mond meg a bnődnek, h szép volt jó volt, de elmult.

2012. jún. 21. 13:49
 2/4 anonim válasza:
Szerintem menj el, és nézd meg hogy hogyan alakul. De nekem fura hogy ennyi idő után jön vissza. Oké hogy megbánta, de ha ezt egyszer megtette akkor legközelebb is megteheti. Én a helyedben óvatos lennék vele szemben.
2012. jún. 22. 10:48
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem nem is nagyon hiányzik, de majd esetleg sor kerülhet egy talira, de nemtok már neki olyan bizalmasan mesélni mint régen! köszi a válaszokat:)
2012. jún. 23. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utolsó 3 sorig megijedtem, hogy én vagyok az a barátnő.:)

Detto ugyanez történt Velem és a volt legjobb barátnőmmel.

Általános iskolás barátság volt, új suliba kerültünk mindketten. Jöttek az új barátok, a féltékenység, egyre több vita, mígnem egy csattanó, ami arra késztette, hogy írjon nekem egy levelet; Ő már nem érzi jól magát ebbe a baráti kapcsolatban.

Egy ideig hiányzott, de a barátok jönnek-mennek, elfogadtam.

Próbálkoztunk találkozni, beszélgetni, Sőt(!), még a mai napig is mondogatja 'jó lenne összefutni, mint régen'.

Persze lehet jól éreznénk magunkat, de ha egy szoros barátság megszakad, már nem lesz olyan, mint volt. Eltűnik a bizalom, ergo csevegés lenne belőle.

No de ki akar csevegni egy lánnyal, akiről mindent tud, mégsem beszélgethetnek már úgy mint rég?

17L

(monogramod leírnád, még mindig nem vagyok benne biztos, hogy nem ismerlek :))

2012. júl. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!