Nem tudom mit csináljak, gondoljak?
hoppá.. hirtelen ő kér bocsánatot? mi ez a hirtelen változás? erről 1 film jutott eszembe.. az volt benne, h 1 csaj bocsánatot kér 1 másiktól,mert egész suli időszakban szarakodott vele. a csaj megbocsájt, de kiderül a jelenet végén, h amaz CSAK azért kért bocsánatot h 1 kicsit közelebb kerüljön hozzá, és még1x utoljára úgy istenesen megszívassa..
nah de ha semmi ilyen nem várható, akkor mond meg a bnődnek, h szép volt jó volt, de elmult.
Az utolsó 3 sorig megijedtem, hogy én vagyok az a barátnő.:)
Detto ugyanez történt Velem és a volt legjobb barátnőmmel.
Általános iskolás barátság volt, új suliba kerültünk mindketten. Jöttek az új barátok, a féltékenység, egyre több vita, mígnem egy csattanó, ami arra késztette, hogy írjon nekem egy levelet; Ő már nem érzi jól magát ebbe a baráti kapcsolatban.
Egy ideig hiányzott, de a barátok jönnek-mennek, elfogadtam.
Próbálkoztunk találkozni, beszélgetni, Sőt(!), még a mai napig is mondogatja 'jó lenne összefutni, mint régen'.
Persze lehet jól éreznénk magunkat, de ha egy szoros barátság megszakad, már nem lesz olyan, mint volt. Eltűnik a bizalom, ergo csevegés lenne belőle.
No de ki akar csevegni egy lánnyal, akiről mindent tud, mégsem beszélgethetnek már úgy mint rég?
17L
(monogramod leírnád, még mindig nem vagyok benne biztos, hogy nem ismerlek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!