Vezetsz álomnaplót? És ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Én vezetek, és tökre szeretem2009. júl. 6. 15:07
2/10 anonim válasza:
Én vezetek. És azért, mert jólesik leírni minden nap azt, amit az éjjel álmodtam. :D
3/10 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele:D
én épp régebbi álmokat jegyzek le, abból az időből amikor még nem vezettem...csak ma 3 álom ugrott be:D
2009. júl. 6. 15:30
4/10 anonim válasza:
OFF:
Dejó 5let, mától vezetek =) Ezért mindenkit jól felpontozok =D
5/10 anonim válasza:
fhuu.. sztemis jó ötlet. :D
énis fogok mától. :D:D ez nagyon jóóó..
köszi a kérdést 'kérdező'. :D:D
6/10 anonim válasza:
Én régen vezettem, de abbahagytam. Nem tudom, miért csináltam, én is jó ötletnek tartottam. De az már vagy 6 éve volt, de azóta is emléxek azokra az álmaimra :P Lehet, h újrakezdem :)
7/10 A kérdező kommentje:
örülök, hogy tetszik nektek az 5let!
én amióta vezetek, nincsenek rémálmaim, mivel ami eddig volt azt mind kiírtam magamból a füzetbe:D
és ez arra is jó, hogy ha egy álmaid alapján tudd analizálni magad:D
2009. júl. 6. 17:22
8/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon megtetszett az ötlet én is fogok :D Eddig nem is gondoltam rá, de nem hülyeség :)
9/10 anonim válasza:
nem vezetek nem si vezettem.. nemtudom miért kell vezetni... sztem nincs sok kértelme
10/10 anonim válasza:
Én rendes naplót vezetek, és hogyha éjszaka számomra fontosat, vagy jelentőségteljeset álmodtam, akkor azt beleírom, de külön nem vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!