Vezetsz blogot? Miről? Nyilvános?
Figyelt kérdés
Ha van kedved, be is linkelheted.2009. júl. 1. 08:53
1/9 anonim válasza:
Vezetek, szemelyes jellegut a blogspot.com-on.
4/9 anonim válasza:
Régen volt egy blogom, a blogteren.
5/9 anonim válasza:
Van, nyilvános, de csak két barátnőm tudja a címet, rajtuk kívül csak ismeretlen olvasóim vannak. És nem reklámozom, mert személyes.
6/9 anonim válasza:
Van. A club penguin-ról szól és a wordpress-en van.
7/9 anonim válasza:
Nekem is van, több is.
Van egy személyes, egy másik rólam szóló, de olyan, amiből nem lehet kikövetkeztetni, hogy én vagyok (tehát ez titkos), van egy amibe szintén ismeretlenül írok novellaszerű történeteket. És van egy abszólút titkos erotikus.
8/9 anonim válasza:
Nem vezetek blogot! fórumom van, de ajánlom a blog.hu-t egész jó és nincs benne csak 1 kicsi reklám...
9/9 anonim válasza:
Szia. Vezetek blogot, a címe: www.lokottcsaj.blogol.hu (Nemlátó vagyok és ez benne is van a blogban, tehát ne lepődj meg.) Ja és még mielőtt belémkötnének itt, hogy hogyan írok, olvasok: beszélőprogram van a számítógépemen, ami annyit tesz, hogy felolvassa, ami a képernyőn szerepel és mondja, hogy melyik billentyűt ütöttem le. A beszélőprogram neve Jaws. Ha beírjátok a Google-be, akkor ad róla infot.) A képeket a barátnőm és anyukám segítették feltenni, emiatt se bántsatok, hogy hogyan sikerült, vakon... Segítséggel! Üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!