Szlovákiai egyetem orvosi, biológiai karokat tudtok linkelni?
Figyelt kérdés
Megköszönném!2012. jún. 20. 16:47
2/7 A kérdező kommentje:
Ezért kár volt gépelni... a hasznos válaszokat továbbra is várom!
2012. jún. 20. 17:01
4/7 A kérdező kommentje:
Jó, akkor gyengébbek kedvéért: nem a listát szeretném olvasni (keresést a kérdés kiírás előtt már megtettem), hanem azokat az egyetemeket, ahova magyarok szoktak járni. Aki ilyen helyre jár és jól érzi magát, valószínűleg a sajátját fogja ajánlani. Legalábbis ezt mertem feltételezni. Nem gondoltam volna, hogy magyarázni kell.
Egyébként ÉN még SOHA nem írtam senkinek a google a barátod "jó tanácsot". Ezután sem fogok.
De azt remélem, hogy Te sem szoktál feltenni soha olyan kérdést, amire a google választ ad.
Szóval, ha valaki linkelne valami jót, azt továbbra is szívesen fogadnám!
2012. jún. 20. 18:06
5/7 anonim válasza:
Bocsi, de csak angolul van:
6/7 A kérdező kommentje:
Ha-ha.
2012. jún. 20. 22:06
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!