A mentalista című filmben ki Red John és mikor derül ki? Lehet rá esély hogy tényleg Lisbon én gondoltam Cho-ra is de lehet hogy Rigsbi?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 23:31
1/12 anonim válasza:
Még nem derült ki. Amerikában nemrég adták a 4. évad utolsó részét, de még abban sem derült ki. Szeptembertől kezdik az 5. évadot.
Szerintem a csapat tagjai semmiképpen sem lehetnek. Akkor már inkább Laroche vagy Bret Stiles.
Szerintem még várnunk kell 1-2 évadot, hogy kiderüljön. Bár már nem fogják tudni sokáig húzni, mert a rajongók is megunják egyszer.
2/12 anonim válasza:
nem is biztos hogy olyan ember red john akit ismerünk a sorozatból,lehet hogy egy teljesen ismeretlen valaki akit még sose mutattak,de persze az nagyobbat ütne ha valaki olyan lenne akiről sose gondolnánk
3/12 anonim válasza:
Hát szerintem inkább egy ismeretlen!De ha még emlékeztek,pár régebbi részben előkerült egy pasas,a nevére nem emlékszem,de viszonya volt Lisbonnal!Na,szerintem ő!
5/12 anonim válasza:
Igen, pontosan Walter Mashburn-nek hívták.
6/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudjatok hogy Walter nashbourn??
2012. júl. 10. 21:52
9/12 anonim válasza:
Nem tom miért, de szeritem Lisbon lesz az. Mert ha ő lenne, akkor az nagyot ütne a sorozatba. :D
Egyébként Walter biztos hogy nem. Legalábbis szerintem.
Én sokkal jobba örülnék, ha egy ismerős arc lenne, mint valaki tök idegen.
10/12 anonim válasza:
én is vmi ismeretlenre gondolok de az tényleg nagy lenne ha Lisbon lenne:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!