Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy jó fiú-lány baráti kapcsol...

Egy jó fiú-lány baráti kapcsolatnak, (ami tanévkezdéskor kezdődött, mikor az ofő egymás mellé ültetett minket) vége lehet, ha már nem leszünk padtársak?

Figyelt kérdés
Most ettől azért tartok, mert míg nem egymás mellett ültünk, addig még 2 szót sem váltottunk egymással. Azóta felfigyeltem rá, kicsit talán tetszik is nekem, jókat poénkodunk, meg minden. De ebből legtöbbet órákon, mikor úgyis egymás mellett ülünk. De ha nem ülünk majd egymás mellett, akkor szerintetek lesz ebből a kapcsolatból valami? Elég viszahúzódó típus vagyok, ő eddig az egyetlen fiú barátom, egyben az első is... De ami pozitívum, mostanába szünetben is egyre többet beszélgettünk, és telefonszámot is cseréltünk. :)

2012. jún. 11. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha te is és ő is visszahúzódó akkor nem biztos,hogy lesz belőle valami,de úgylátom,hogy te szeretnéd:)szóval ha úgy látod,hogy ő is jól elvan veled,akkor hívd fel vagy írjál neki,hogy nyáron is találkozzatok,de ha ő is ugyanígy van vele,akkor majd biztos ő is fog hívni
2012. jún. 11. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt jóindulattal is csak haveri kapcsolatnak nevezném.
2012. jún. 11. 18:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, persze, én is úgy gondoltam, hogy haverok, csak mi ezt így is szoktuk nevezni...13 évesen amúgy nem fura, ha talira hívom egy nyáron?? :D Szerintem ő nem merné, de hallottam egy pletykát, miszerint ő is szeretné...
2012. jún. 11. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy talira szerintem biztos elmegy,legalább megpróbálnád,hogy van-e esélye a kapcsolatfenntartásnak.

Még aztán ha mindketten akarjátok,bármi lehet belőle..:)

2012. jún. 11. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocs csak szúrja a szemem, hogy mindenki nagy barátságot emleget amikor csak akkor állnak szóba egymással amikor egymás mellett ültök a padba? wtf?

Nem vagyok éppen egy öreg róka így túl a 20on pár évvel de a mi időnkben a barátság teljesen mást jelentett.

2012. jún. 11. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez csakis rajtatok múlik. ha nyáron elhívod és VÉGRE iskolán kívül is találkoztok, szeptembertől szét se lehet titeket robbantani. Vigyázz, szerelemszag fog terjengeni.
2012. jún. 15. 14:01
 7/8 A kérdező kommentje:
:D Köszi az eddigi válaszokat! :)
2012. jún. 15. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

tőletek függ. én is így voltam, de mára már alig beszélünk... (azért ültettek el mert beszéltünk órákon:DD)

de ha tartjátok a kapcsolatot akkor jó lesz továbbra is a kapcsolatotok.:)

2012. jún. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!