Más is utálja a mai világot?
Utálom a mai világot, már rendesen bele vagyok betegedve... Nincs normális zene, nincs normális film, mert ugye a mai embernek már csak a szemét kell, amit a hulye média ad.. Lassan már normális kaja sincs.. Minden olyan mü, az emberek felfogása egyenesen borzatszó.. Plusz a sok rohanás meg minden sz@r, azt meg elitélik, ha valaki mondjuk a 20 évekkel ezelotti zenét hallgassa, mert ma már zene sincs..
A fiatalokat teljesen megetette a média, a fiúk festik magukat, lassan már szoknyát is akarnak hordani és a tinisztárokért vagdossák az ereiket.
Eroszakosak lettek az emberek, a férfiakban nincs udvariasság, a noket már csak "lek..vázzák" (tisztelet a nagyon kevés kivételnek) ... Persze a lányok is nagyon elfajultak. és stb stb, mondhatnák még számtalan példát..
Szerintem vissza kellene hozni a 80-as éveket, mert ez a mai világ már tiszta debil lett..
00:01! Jó jó, lehet hogy igazad van... De ez a helyzet akkor is csak rosszabb lesz már, én meg utálom.. Csak kíváncsi voltam mások véleményére is!
Amúgy igen, régi zenéket hallgatok és régi filmeket nézek..
Elég képmutató vagy, jó keresztény lennél.
Van normális zene, sőt megmaradtak a régiek és újak születnek.
Vannak normális filmek, itt ugyanaz a helyzet mint a zenénél.
Sok a szemét a médiában, de ezek eddig is megvoltak...
Kajában egyetértek, de éppen most vannak felívelőben a biokaják. És rengetegen járunk piacokra is.
Az emberek felfogása? Csak nem magadra gondolsz? :) De tény, sokan rosszul gondolkodunk, de itt áljunk meg!
Lehet, hogy neked elkeserítő ez a helyzet, de másnak az lenne elkeserítő, ha minden most alapvetőnek titulált dolog megszűnne. És ki vagy te, hogy eldöntsd ezt, hogy mi a jobb?
A másik elítélése csak tolerancia és IQ kérdése. Sőt, mindenki hallgat nemhogy 20 évvel ezelőtti de egyenesen klasszikus zenéket is.
A fiatalokkal semmi baj. Én magam 16 éves goth srác vagyok. Én is sminkelek és érdekes ruhákban járok... szoknyában is, hopp :) Ezis csak tolerancia, ami IQ szint kérdése.
Itt közbe szeretném vetni, hogy megint ki vagy te? Ki vagy, hogy eldöntsd hogy baj, ha egy fiú sminkel (nem azért mert transzvesztita)? Tudod, ez a haladás. Nem liberális, vagy konzervatív gondolkodás, hanem haladás. Ami MINDENKINEK jó. Mert elviselhető keretek között MINDENKINEK szabadságot ad.
Semmivel sem lettünk erőszakosabbak, ez csak az általad utált média mindenhatósága. Mindent látunk, amit eddig csak pletykák rebesgettek.
A férfiak bunkók? Oda-vissza el lehet ezt mondani... De nem mondom, mert ez is csak IQ szint, és neveltetés kérdése.
Az érvágást kihagytam... Erről nem tudok nyilatkozni... voltam helyzetben, amikor ezt találtam az egyetlen megoldásnak, de örülök hogy sosem tettem meg...
És megint csak, ki vagy te, hogy eldöntsd mi a jobb és mi a rosszabb? Élni és élni hagyni. Itt minden megvan, amit te szeretsz. Keress olyan embereket, akik nem néznek le. Nekem is vannak fura dolgaim, de ezekért nem néz le senki. Túl feketén látod a világot.
"Utálom a mai világot, már rendesen bele vagyok betegedve..."
Egy Einstein idézet: "Nem kell megértenünk a világot; elég, ha eligazodunk benne."
"Nincs normális zene, nincs normális film, mert ugye a mai embernek már csak a szemét kell, amit a hulye média ad."
Egy darabig én is ezt hittem, de van normális film és zene is, csak jól körül kell nézni... A mondatod 2.része talán helytállóbb, de nem mindenkire érvényes, hidd el.
"Plusz a sok rohanás"
Egyetértek, szerintem ez a legrosszabb.
"azt meg elitélik, ha valaki mondjuk a 20 évekkel ezelotti zenét hallgassa, mert ma már zene sincs.."
Még egyszer: van! Azért érdekelne, hogy milyen zenét hallgatsz, vagy mit próbálnak az ismerőseid beléd tömni. :)) Engem is voltak, akik elítéltek, mert kb. 15 éves számot hallgattam, persze ezek akkor is beszóltak, amikor olyan ruhám/hajam/akármim volt, ami nem tetszett nekik. Zenei ízlésről nem lehet vitázni, ez csak kitűnő táptalaj a bunkó beszólásoknak...
"A fiatalokat teljesen megetette a média.."
Igen, de nem mindegyiket! Én is fiatal vagyok. Egy idő után úgyis eldől, hogy kit lehet befolyásolni és kit nem... Sok fiatal "szemellenzővel" jár, velük felesleges foglalkozni. Talán kinövik.
nem régen jöttem haza erdélyből, és teljesen el vagyok keseredve. itthon nagyon durva a helyzet. az ott élő emberek nem túl tanultak, de boldogak és ráérősek.
egyetértek veled. amúgy akad normális zene is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!