Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név a Glória?...

Szerintetek szép név a Glória? Milyen emberre emlékeztet?

Figyelt kérdés

2012. jún. 18. 15:00
1 2 3
 11/23 1112 ***** válasza:

Nem ismerek Glória nevűt, de ilyen jut eszembe!!

:D

2012. jún. 18. 17:47
 12/23 1112 ***** válasza:
A 10-es és 11-es kommentelő is én vagyok:)
2012. jún. 18. 17:49
 13/23 anonim ***** válasza:

"Glória szálljon a mennybe fel..." ez az első, ami eszembe jut róla (dallammal együtt, sokat énekeltük régen az énekkarban).

Mint név: fekete bőrű vagy félvér, nagydarabb molett gospel énekesnő, nagy göndör hajjal, jó erőteljes hanggal, földig érő nagy színes köpenyruhában. Kb. ez jut róla eszembe.

2012. jún. 19. 07:50
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat..
2012. jún. 19. 10:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes név. Keresztnévnek Magyarországon furcsa. Angol nyelvterületen elterjedt. A glória mint szentek felett lebegő jelenség jut eszembe. Én nem adnám gyermeknek.

No meg a Madagaszkár vizilova.

2012. jún. 20. 23:01
 16/23 anonim válasza:
100%

Van egy ilyen nevű osztálytársam. A szülei azt hitték,hogy szép nevet választottak,de szegény sokat szenved miatta. A többiek folyton csúfolják és végül is igazuk van, ha lehetne választani,hogy mi az 5 leghülyébb név amit egy lánynak lehet adni, akkor a Glória biztos benne lenne. Amúgy egy magas néger csöcsös nőt képzelek el, mint Glória.

Bocsi,de ha lehet, akkor ne ezt válaszd,ja és még a Mercedes is KIZÁRVA. A Mercedes nevű osztálytársamat trabantnak csúfolják. Amúgy én Klaudia vagyok. Ez sem jó,mert a fiúk folyton átalakítják most pl. Klajudia vagyok, de voltam már Kai stb. stb.

Amúgy a Glóriát Glórinak becézzük. 14/L

2012. jún. 20. 23:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi,az eddig válaszokat! :D Csak kiváncsi vagyok,hogy kinek mi a véleménye a Glória névről..
2012. jún. 21. 22:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekm nagyon nem jon be engem valami templomos dolgokra emlékeztet
2012. jún. 22. 11:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát hihetetlen, én eddig abban a tudatban éltem h egy csodaszép csajra illik leginkább :O
2012. jún. 22. 13:49
 20/23 anonim ***** válasza:
szerintem nem szép, de egyáltalán nem csúnya, és mivel nincs az ismeretségi körömben, nem tudom mihez kötni, nincsenek előítéleteim, elképzeléseim milyen lehet, ami szerintem jó dolog.
2012. jún. 22. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!