Nem ismerek Glória nevűt, de ilyen jut eszembe!!
:D
"Glória szálljon a mennybe fel..." ez az első, ami eszembe jut róla (dallammal együtt, sokat énekeltük régen az énekkarban).
Mint név: fekete bőrű vagy félvér, nagydarabb molett gospel énekesnő, nagy göndör hajjal, jó erőteljes hanggal, földig érő nagy színes köpenyruhában. Kb. ez jut róla eszembe.
Érdekes név. Keresztnévnek Magyarországon furcsa. Angol nyelvterületen elterjedt. A glória mint szentek felett lebegő jelenség jut eszembe. Én nem adnám gyermeknek.
No meg a Madagaszkár vizilova.
Van egy ilyen nevű osztálytársam. A szülei azt hitték,hogy szép nevet választottak,de szegény sokat szenved miatta. A többiek folyton csúfolják és végül is igazuk van, ha lehetne választani,hogy mi az 5 leghülyébb név amit egy lánynak lehet adni, akkor a Glória biztos benne lenne. Amúgy egy magas néger csöcsös nőt képzelek el, mint Glória.
Bocsi,de ha lehet, akkor ne ezt válaszd,ja és még a Mercedes is KIZÁRVA. A Mercedes nevű osztálytársamat trabantnak csúfolják. Amúgy én Klaudia vagyok. Ez sem jó,mert a fiúk folyton átalakítják most pl. Klajudia vagyok, de voltam már Kai stb. stb.
Amúgy a Glóriát Glórinak becézzük. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!